Te-ai saturat de selfie stick? Trimite o drona sa-ti faca poze!

Vineri, 02 Iunie 2017, ora 00:00
5158 citiri
Te-ai saturat de selfie stick? Trimite o drona sa-ti faca poze!
Foto: Hammacher

Selfie stick-ul a devenit un accesoriu obisnuit in arsenalul de gadgeturi al unui fotograf amator, dar trebuie sa recunosti ca uneori te poti simti usor ridicol cand trebuie sa pozitionezi tot grupul de prieteni la capatul unui bat pe care ai montat telefonul mobil.

E cazul sa abandonezi acest gadget invechit si sa faci un pas mai departe pe calea tehnicii de ultima ora cu drone de selfie-uri de la Hammacher Schlemmer.

Drona are avantajul de a putea fi controlata si pozitionata perfect pentru efectuarea unor selfie-uri ideale direct din telefonul tau mobil.

Mai mult, are si o camera video inclusa care iti va permite sa filmezi mici clipuri pe care sa le postezi imediat pe retelele de socializare.

Gadgetul este usor de utilizat, fiind perfect pentru novicii in manuirea dronelor. O poti lansa direct din mana, are senzori de stabilizare si se descurca de minune sa evite obstacolele, ceea ce inseamna ca nu vei lasa un dezastru in urma ta daca o folosesti in interiorul locuintei.

Camera de 12 megapixeli este dotata cu mecanisme electronice si mecanice de stabilizare a imaginii si poate fotografia sau filma atat ziua, cat si pe timp de noapte.

Aplicatia prin care se conecteaza la smartphone este compatibila cu sistemele iOS si Android, iar pentru inregistrarea clipurilor la rezolutia de 1080p/60 fps o poti dota cu un microcard de maxim 64 GB.

Vine oricum la pachet cu un card de memorie de 16 GB, doua baterii care ii asigura o autonomie de zbor de 8 minute, un cablu USB si o carcasa de protectie, pretul setului fiind de numai 299,99 dolari.

#drona selfie, #gadget vacanta, #drone incepatori , #Gadgeturi IT