Cum iti alegi o priza si un intrerupator

Vineri, 09 Decembrie 2016, ora 15:29
2741 citiri
Cum iti alegi o priza si un intrerupator

Daca esti in cautarea unei prize sau a unui intrerupator si vrei sa economisesti timp si bani, poti sa faci asta folosindu-te de magazinele online, cum este electric14.ro.

La prima vedere pare destul de usor sa alegi prize si intrerupatoare, insa nu este chiar atat de simplu pe cat pare. Asta pentru ca ai de ales dintre sute de modele disponibile.

Trebuie sa tii cont de mai multe aspecte in momentele in care faci alegerea prizelor. Marimea acestora este importanta, cat si culoarea acestora.

Uita-te la calitate

Cand optezi pentru o priza, trebuie sa faci alegerea in functie de calitate, nu trebuie sa te ghidezi dupa aspectul pretului sau dupa design.

Produsele cele mai ieftine ar trebui sa-ti dea de gandit, pentru ca ele nu sunt dintre cele mai bune. De asemenea, ai grija sa cumperi prize si intrerupatoare numai de la magazine specializate.

Cel mai indicat este sa cumperi prize cu impamantare, pentru ca aceste modele sunt cele mai sigure. Poti opta si pentru prize duble, exista si astfel de modele, pe care le poti cumpara din magazine.

#prize intrerupatoare, #magazin prize, #electrice online , #Stiri Gadget