Ce castiga parintii care cumpara rechizite scolare online

Luni, 01 August 2016, ora 16:04
4496 citiri
Ce castiga parintii care cumpara rechizite scolare online

Daca prima zi de scoala le da emotii copiilor chiar si in mijlocul vacantei, nu inseamna ca parintii sunt feriti in vreun fel de acest factor de stres. Cu cat se apropie mai mult "ziua cea mare", cu atat este mai greu sa gasesti rechizite scolare la un pret avantajos in magazinele din apropiere.

Exista insa o categorie aparte de parinti pe care nu-i vedem in fiecare toamna stand la cozi interminabile cu un carucior plin de rechizite scolare. Este vorba despre parintii care au renuntat la caruciorul din supermarket in favoarea cosului de cumparaturi al unui magazin online de rechizite.

La prima vedere, principalul avantaj pe care il ai daca alegi sa cumperi rechizite scolare online este comoditatea. Exista insa si alte motive pentru care tot mai multi parinti cumpara rechizite de pe internet, iar pe cele mai importante le vom trece in revista in randurile de mai jos.

Avantajele celor care cumpara online rechizite pentru copii

In primul rand, trebuie sa vorbim despre preturi. Orice parinte isi doreste sa-i ofere copilului sau "tot ce e mai bun", deci marea provocare este sa gasesti cele mai bune rechizite la cele mai avantajoase preturi.

Ei bine, spre deosebire de papetariile clasice, papetariile online nu sunt nevoite sa plateasca chirii colosale in zone centrale, iar acest lucru se poate simti la pret. Desigur, nu vorbim despre o regula. Orice comerciant isi stabileste propria politica de preturi. Cert este ca ai mai multe sanse sa gasesti preturi mai mici in magazinele online.

Varietatea produselor reprezinta un alt factor care ii convinge pe multi parinti sa cumpere online. Moda in care parintii isi imbraca si echipeaza copilul din cap pana in picioare, dupa propriul gust, este pe cale de disparitie.

In epoca internetului si a publicitatii, nu exista copil care sa nu-si doreasca un ghiozdan cu Spiderman, un penar simplu 2 extensii Angry Bird sau caiete si blocuri de desen cu eroii preferati din desene animate.

Pentru a evita plimbarile din magazin in magazin in cautarea ghiozdanului visat de copil, este normal ca parintii sa-i lase pe acestia sa-si aleaga de pe internet modelul dorit.

Transportul rechizitelor este o alta problema pe care multi parinti o rezolva cu ajutorul magazinelor online. Ca sa evite aglomeratia sau pur si simplu ca sa salveze timp, chiar si familiile care detin un automobil personal opteaza la aceasta solutie. Daca ne referim la costurile transportului, acestea sunt de multe ori mult mai mici decat in cazul in care optezi sa te deplasezi personal pentru a cumpara rechizitele necesare.

Spre exemplu, pentru o comanda de la Papetaria Online Pintexim.ro, costurile transportului pleaca de la 19.90 RON, iar pentru comenzile mari mari de 150 RON, transportul este gratuit.

Asadar, pregatirea pentru prima zi de scoala nu trebuie sa fie un factor de stres pentru parinti. Cu ajutorul avantajelor oferite de tehnlogie, inceperea unui nou an scolar le poate oferi acestora doar motive de bucurie si emotii pozitive.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#magazin online rechizite scolare, #cumparaturi online rechizite scolare , #Stiri Idei afaceri