Iasi: oportunitati de dezvoltare personala si afaceri pentru antreprenori

Vineri, 05 Iunie 2015, ora 11:35
2549 citiri
Iasi: oportunitati de dezvoltare personala si afaceri pentru antreprenori
foto: ibp.ro

Cum poate fi optimizata activitatea firmei? Care sunt cele mai noi reglementari fiscale si legislative? Ce riscuri afecteaza afacerea? Cum se aleg partenerii de afaceri potriviti?

Care sunt fondurile europene disponibile si cum pot fi accesate? Cum functioneaza psihologia vanzarilor, pentru a genera schimbari in comportamentul consumatorului?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care invitatii la evenimentul "IMM ReStart - Descopera-ti potentialul", specialisti din cele mai renumite companii din tara vor oferi participantilor raspunsuri.

Evenimentul "IMM ReStart - Descopera-ti potentialul", se desfasoara marti, 9 iunie la Hotel International din Iasi, incepand cu ora 8:30.

In cadrul conferintei se vor dezbate subiecte de actualitate cu specialisti din cele mai importante companii din tara si se vor descoperi oportunitati de dezvoltare personala si a afacerii.

Evenimentul se adreseaza reprezentantilor IMM: antreprenori, top manageri, manageri ai departamentelor financiar, resurse umane, vanzari, IT sau achizitii. La editiile precedente*, circa un sfert din public a fost reprezentat de CEO, directorul general, proprietarul, adminstratorul sau directorul financiar al companiei, 40% din directori si manageri iar 35% din sefi servicii, responsabili, contabili, consultanti, specialisti etc.

In ceea ce priveste dimensiunea companiilor reprezentate in sala, cele mai multe (circa o treime) au cifra de afaceri intre 1 milion si 10 milioane de euro, 17% intre 500 de mii si un milion de euro, iar aproximativ un sfert sub 500.000 de euro. Participarea este gratuita (pentru primele doua persoane din cadrul aceleiasi companii) iar inregistrarea se face pe pagina oficiala a evenimentului.

Conferinta include in plen sesiuni de prezentare si un workshop interactiv si este urmata de intalniri private in trei domenii diferite.

Astfel, participantii care doresc sa abordeze subiecte individuale si sa primeasca sfaturi si consultanta personalizate gratuite pe teme de fiscalitate (oferite de reprezentantii EY Romania), solutii pentru optimizarea costurilor (Telekom) si fonduri disponibile pentru afaceri (REI Finance Advisors), pot programa o intalnire privata prin completarea formularului de aici.

Prezentarile sustinute in cadrul plenului si al workshop-ului acopera o plaja larga de subiecte de actualitate si interes pentru antreprenori.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#eveniment dezvoltare personala Iasi, #eveniment afaceri antreprenori Iasi, #eveniment dezvoltare antreprenori 2015 , #Oportunitati afaceri