Rapid si facil, creditul Ferratum este o solutie la indemana oricarui roman

Marti, 08 Iulie 2014, ora 14:44
3818 citiri
Rapid si facil, creditul Ferratum este o solutie la indemana oricarui roman

Nu de putine ori s-a intamplat sa avem o nevoie urgenta de bani pentru rezolvarea unor probleme a caror amanare nu putea fi suportata.

Daca in urma cu cativa ani, solutia la aceasta problema era sa apelezi la rude sau la prieteni, in ultimii ani au aparut in Romania companii financiar nebancare care ofera imprumuturi rapide pe termen scurt.

Una dintre aceste companii, prezenta pe piata din luna martie 2014, este si Ferratum Romania, membra a grupului finlandez Ferratum cu prezenta in peste 17 tari din Europa. Oferta companiei consta in acordarea unui credit online pe termen scurt romanilor intr-o maniera facila si rapida, evitand complicatiile si mai ales actele. Nu este nevoie sa faceti rost de nici un act pentru a obtine o suma de pana la 1290 de lei pe o perioada maxima de 45 de zile si nu este nevoie sa va deplasati de acasa pentru a obtine validarea creditului.

Marius Solescu, manager Ferratum Romania ne prezinta pe scurt care sunt avantajele dar si dezavantajele unei astfel de solutii de creditare.

"Daca ne referim la avantajele creditului Ferratum, putem vorbi de:

- Usurinta la acordare: completezi un simplu formular si poti ridica banii in mai putin de 24 de ore;

- Obtii validarea in doar cateva ore de la completarea daca esti la primul imprumut si chiar instant daca esti un client existent in baza de date Ferratum;

- Posibilitati multiple de rambursare;

- Posibilitatea de a obtine un imprumut de la noi chiar daca nu ai avut niciodata un cont bancar;

- Posibilitatea acordarii de credit direct prin SMS de la al doilea credit.

Bineinteles, aceasta solutie nu este potrivita oricui si poate fi considerata o solutie dezavantajoasa. Nu este un credit ieftin, este indicat sa apelati la o astfel de varianta doar in cazul in care stiti ca veti putea rambursa si nu trebuie sa va faceti un obicei constant din acest lucru", ne-a declarat in mod transparent si obiectiv Marius Solescu.

Datorita usurintei si comoditatii cu care orice persoana majora din Romania poate solicita un credit online, Ferratum isi propune sa devina un jucator important pe piata IFN-urilor din Romania si sa ofere solutii viabile pentru clientii sai indiferent de varsta, statut social sau mediul din care provin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ferratum Romania, #credite Ferratum, #credite rapide , #Stiri Credite