Raluca Mierloiu, business travel developer Interra Travel

Luni, 11 Octombrie 2010, ora 03:27
4245 citiri
Raluca Mierloiu, business travel developer Interra Travel

Raluca Mierloiu, Business Travel Developer Interra Travel

Agentia de turism Interra Travela a luat fiinta in martie 2000, ca subagent al cunoscutei agentii de turism Aerotravel, reusind in numai un an sa devina cunoscuta pe piata romaneasca, sa se impuna prin calitatea serviciilor si prin profesionalismul personalului.

Interra Travel este o agentie de turism specializata in primul rand in activitatea de ticketing pentru transportul aerian intern si international pe companiile aeriene care opereaza in Bucure?ti.

Activitatea de ticketing a luat o amploare deosebita prin atragerea de clienti importanti, mari firme cunoscute atat in Romania cat si in strainatate, reprezentante ale unor societati straine, a caror conducere este formata din manageri straini care calatoresc frecvent in tara de origine.

Incepand cu anul 2000, societatea si-a completat activitatea de ticketing cu aceea de turism, iar din anul 2005 cu cea de pachete turistice reusind sa se impuna intr-o perioada scurta de timp printre agentiile cu realizari deosebite.

•Cat costa un Craciun In Laponia, all inclusive?

•Petrece-ti revelionul in Thailanda

•Viziteaza Viena la Balul Johann Strauss, cu 299 euro

"Vizitati Viena la Balul Johann Strauss cu doar 299 euro. Oferta include trasnport cu autocarul, cazare la hotel de 3 stele.Pentru cei care doresc sa mearga cu avionul, pretul este de 399 euro plus taxe de avion", a declarat Raluca Mierloiu, business travel developer Interra Travel.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Raluca Mierloiu, #Cat costa un Craciun In Laponia, #all inclusive, #Petrece ti revelionul in Thailanda , #Turism