Stan Tarnoveanu, senior partner Zamfirescu Racoti Predoiu

Vineri, 01 Octombrie 2010, ora 01:58
9942 citiri
Stan Tarnoveanu, senior partner Zamfirescu Racoti Predoiu

Stan Tarnoveanu, Senior Partner Zamfirescu Racoti Predoiu

Zamfirescu si Asociatii a fost fondata de Calin-Andrei Zamfirescu si Ariana Zamfirescu, doi avocati cu peste 25 de ani de experienta. Un al treilea partener, Stan Tirnoveanu, un specialist in drept bancar, li s-a alaturat ulterior.

Racoti-Predoiu a fost fondata de Ioana Racoti si Catalin Predoiu, doi tineri avocati, care, la momentul respectiv, erau deja recunoscuti ca specialisti in tranzactiile comerciale.

Nevoia de a se dezvolta, o viziune comuna si respectul reciproc au facut ca cele doua firme sa fuzioneze in 2005. Parteneriatul rezultat din fuziune si-a continuat activitatea bazata pe integritate, talent, profesionalism, dedicatie si inovatie.

Zamfirescu Racoti Predoiu reuneste peste 35 de avocati si 20 de angajati care, impreuna, ofera clientilor consultanta de inalta calitate si asigura obtinerea de rezultate excelente, creative, pragmatice si prompte.

•Cand poti apela la mediere, arbitraj sau insolventa?

•Anuntul de insolventa afecteaza listarea actiunilor pe bursa

•Poate oferi concordatul preventiv protectie in fata creditorilor?

"In conditiile legii 297, trebuie notificata Bursa pentru suspendarea tranzactionala. In momentul in care se deschide procedura insolventei, pretul actiunilor va scadea. Aceste actiuni au sanse sa revina la pretul anterior doar masura in care exista un plan de reorganizare si se majoreaza capitalul social, a declarat Stan Tarnoveanu, senior partner Zamfirescu Racoti Predoiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Stan Tarnoveanu, #Anuntul de insolventa afecteaza listarea actiunilor, #Poate oferi concordatul preventiv protectie in , #Business