Emil Bobocea, director de vanzari Epicor Software

Miercuri, 29 Septembrie 2010, ora 01:46
13874 citiri
Emil Bobocea, director de vanzari Epicor Software

Emil Bobocea, Director de vanzari Epicor Software

Epicor Software este un lider mondial in livrarea solutiilor software de afaceri catre industriile de productie, distributie, comert cu amanuntul, ospitaliere si de prestari servicii.

Cu peste 20.000 de clienti in mai mult de 150 de tari, compania Epicor ofera solutii integrate ERP, CRM, SCM si solutii software pentru comert cu amanuntul, care permit companiilor sa obtina o eficienta crescuta si sa isi imbunatateasca profitabilitatea.

Fondata in 1984, compania Epicor se mandreste cu cei peste 25 de ani de inovatie in tehnologie, livrand solutii de afaceri care asigura scalabilitatea si flexibilitatea de care au nevoie firmele in vederea crearii unui avantaj competitiv.

Epicor ofera o gama cuprinzatoare de servicii care promoveaza amortizarea rapida a investitiei si un cost total al proprietatii (TCO) redus, indiferent daca se deruleaza afaceri la nivel local, regional sau mondial.

*De ce sa cumperi un soft ERP pentru compania ta?

*Cand apelam la softurile ERP?

*Ce beneficii iti aduce un soft ERP?

"Aceste aplicatii ERP sunt destinate managerilor pentru a-i ajuta sa-si gestioneze mai bine resursele financiare si materiale, fluxurile de numerar, sa-si planifice productia si sa urmareasca tot fluxul de business. Este un instrument care permite managerilor sa-si monitorizeze in timp real parametrii prin care ei controleaza afacerea, a declarat Emil Bobocea, director de vanzari Epicor Software.

#Emil Bobocea, #De ce sa cumperi un soft, #Cand apelam la softurile ERP, #Ce beneficii iti aduce un soft , #Tehnologie