Românii sunt tot mai precauți când își amenajează locuințele: "Vecinii stau efectiv la pândă pe la uși când renovează cineva"

22 Martie 2023 - Românii sunt tot mai precauți când își amenajează locuințele: "Vecinii stau efectiv la pândă pe la uși când renovează cineva"

Cutremurele din Turcia, dar și cele din România din ultima perioadă i-au îngrijorat pe români. Unii s-au grăbit să-și asigue locuințele, iar cei care urmează să cumpere un apartament cer

Vecini

Investițiile pe care le fac românii pentru a avea liniște în casă: "Îți dai seama că de fapt vecinul de sus face gălăgie, nu cel din lateral"

22 Februarie 2023 - Investițiile pe care le fac românii pentru a avea liniște în casă: "Îți dai seama că de fapt vecinul de sus face gălăgie, nu cel din lateral"

Mulți români ezită atunci când sunt în situația de a cumpăra un apartament și au de ales între un bloc vechi și unul nou.

Român șantajat de o vecină după ce a renovat apartamentul: "Dacă nu îi schimb toată instalația electrică, mă dă în judecată"

14 Februarie 2023 - Român șantajat de o vecină după ce a renovat apartamentul: "Dacă nu îi schimb toată instalația electrică, mă dă în judecată"

Românii reușesc cu greu să mai facă în locuințe lucrări de amenajare din cauza prețurilor mari și a lipsei meseriașilor bine pregătiți.

Descoperirea făcută de un român după ce a cumpărat un apartament. "Paguba e undeva la 30.000 de euro. Mă urăsc atât de tare, atât pe mine cât și casa"

05 Ianuarie 2023 - Descoperirea făcută de un român după ce a cumpărat un apartament. "Paguba e undeva la 30.000 de euro. Mă urăsc atât de tare, atât pe mine cât și casa"

Prețurile de pe piața imobiliară au crescut mult în ultima perioadă. Mulți dintre cei care au nevoie să cumpere o casă amână momentul, descurajați și de ratele mari la credite.

Îngroziți de facturi, românii vor panouri fotovoltaice la bloc: "Să fie montate deasupra geamurilor și pe plafonul balconului"

19 Septembrie 2022 - Îngroziți de facturi, românii vor panouri fotovoltaice la bloc: "Să fie montate deasupra geamurilor și pe plafonul balconului"

Facturile mari la energia alectrica reprezinta unul dintre subiectele fierbinti ale acestei perioade, dupa ce sute de romani s-au trezit ca au de achitat sume uriase.

CE va aloca 5,7 miliarde euro intre 2011 si 2013 vecinilor UE

02 Martie 2010 - CE va aloca 5,7 miliarde euro intre 2011 si 2013 vecinilor UE

Comisia Europeana va aloca in perioada 2011-2013 peste 5,7 miliarde euro pentru intarirea cooperarii politice si promovarea integrarii economice intre Uniunea Europeana si vecinii sai, printre care

Top 3 știri din presa centrală

Prețul pâinii a explodat în România. Cât a ajuns să coste o franzelă
Preturile alimentelor continua sa creasca in Romania. Pretul painii in Romania a fost cu 25,2% mai mare in luna august 2022 decat in luna...

Îngroziți de facturi, românii vor panouri fotovoltaice la bloc: "Să fie montate deasupra geamurilor și pe plafonul balconului"
Facturile mari la energia alectrica reprezinta unul dintre subiectele fierbinti ale acestei perioade, dupa ce sute de romani s-au trezit ca au de...

Cum a ajuns un kilogram de zahăr să coste 6 lei. Ce produse s-au mai scumpit enorm. ”Specula apare când crește cererea”
Reprezentantii Asociatiei Pro Consumatori au transmis ca pretul zaharului s-a dublat in ultima luna. Motivul, sustin acestia, este cererea...
Top:   7 zile 30 zile
  1. Profeție despre viitorul omenirii: România și Polonia, creștere masivă în următorii 30 de ani. "E în interesul strategic al SUA"
  2. Un expert de la Berkeley anunță prăbușirea Rusiei: SUA îl lovesc pe Putin, tăindu-l de la o resursă americană vitală
  3. Rețeaua de energie a României, în fața unei schimbări majore. Cine ajunge să plătească pentru dezechilibre și ce soluții avem
  4. O multinațională prezentă în România anunță concedieri în masă. Val de tăieri la nivel mondial
  5. Cea mai impresionantă autostradă din lume, care surprinde prin lățimea ei. Unde a fost construită și câte benzi are VIDEO
  6. Noi taxe și impozite în România. Anunț teribil de la un fost secretar de stat al Guvernului: „Nu sunt liniștit pentru 2025"
  7. Care este stadiul lucrărilor pe Valea Oltului după aproape o săptămână de la închiderea circulației. Anunțul directorului CNAIR FOTO
  8. România a semnat un memorandum cu Google. Suma fantastică pe care gigantul tech o va investi în țara noastră ca să creeze o „regiune Google Cloud” în Europa
  9. Un avion privat Google a aterizat în România după un zbor direct din California. Cine ar putea fi la bord
  10. Cât costă o noapte de cazare la cele mai scumpe hoteluri din Mamaia. Ce tarife a stabilit Gică Hagi, la hotelul său de lux