Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Varujan Vosganian: Piata asigurarilor din Romania va atinge 3 miliarde de euro in 2010

Varujan Vosganian: Piata asigurarilor din Romania va atinge 3 miliarde de euro in 2010

Piata asigurarilor din Romania se va cifra la 3 miliarde de euro in 2010, a estimat, pentru Rompres, ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian.

"Peconizam ca valoarea asigurarilor de contructii de locuinte, creditele ipotecare, asigurarile de sanatate si de viata se va dubla pana in 2010, atingand 3 miliarde de euro", a afirmat ministrul citat.

Ministrul Economiei a participat, luni seara, la Gala Premiilor Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), in cadrul careia a primit premiul de excelenta pentru implicarea in domeniul asigurarilor.

"Este posibil ca, in 2020, piata asigurarilor sa se cifreze la 10 miliarde de euro", a afirmat Varujan Vosganian.
In cadrul evenimentului organizat de CSA, au primit premii de excelenta, speciale si de onoare numeroase personalitati care activeaza in domeniul asigurarilor.

De asemenea, cu prilejul Galei, care a marcat 15 ani de la infiintarea CSA, a fost lansat volumul "Asigurari de sanatate - intre statul paternalist si responsabilitatea individuala", semnat de Dan Constantinescu.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 738 ori