Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Premiile de excelenta ale BRM

Premiile de excelenta ale BRM
Bursa Romana de Marfuri a acordat premiile de excelenta pe anul 2005 pentru personalitatile, institutiile si companiile care sustin activitatea bursiera romaneasca.Presedintele Comisiei de buget, finante, banci a Senatului, Varujan Vosganian, a primit premiul de excelenta pentru dezvoltarea institutiei bursiere in Romania, iar presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Galati, Dan Lilion Gogoncea, a primit premiul pentru "perseverenta in promovarea instrumentelor bursiere".
La categoria "Clienti ordonatori", BRM a acordat premii directorilor generali ai societatilor SNTFM Marfa - Liviu Bobar, SNTFC Calatori - Alexandru Noaptes si CNCF CFR SA - Traian Preoteasa, pentru cele mai mari valori tranzactionate anul trecut in ringul bursier, precum si directorului general al RATB, Aron Gheorghe, pentru numarul de licitatii ordonate prin intermediul bursei.

De asemenea, au fost acordate premii terminalelor BRM din provincie. Presedintele terminalului BRM din Cluj, Radu Chintoanu a primit premiul pentru numarul de licitatii desfasurate in 2005, presedintele Terminalului Prahova, Aurelian Gogulescu - pentru cea mai mare valoare tranzactionata, presedintele Terminalului Craiova, Gheorghe Albu - pentru valoarea diferentelor favorabile de pret inregistrate de clienti in urma licitatiilor, iar presedintele Terminalului Iasi, Veronel Tataru - premiul pentru dezvoltarea activitatii bursiere.

Bloombiz

www.directNews.ro - Topul stirilor zilei


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 960 ori