Ministrul Economiei se intalneste joi cu omologul sau din Republica Moldova, Valeriu Lazar

Joi, 11 Iulie 2013, ora 09:00
1502 citiri
Ministrul Economiei se intalneste joi cu omologul sau din Republica Moldova, Valeriu Lazar

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, se va intalni joi cu Valeriu Lazar, vice prim-ministru si ministru al Economiei din Republica Moldova, discutiile abordate de cei doi oficiali vizand dezvoltarea relatiilor bilaterale economice si comerciale dintre cele doua tari.

Valeriu Lazar efectueaza o vizita in Romania, in data de 11 iulie a.c., in cadrul careia va avea o serie de intalniri cu membri ai Guvernului roman. Din delegatia moldava mai fac parte Tudor Copaci, vice ministru al economiei, responsabil pe problematica energetica, Dumitru Godoroja, vice ministru al economiei, responsabil pe problematica industriei si ES Iurie Renita, ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti.

De asemenea, ministrul Vosganian va participa la deschiderea conferintei Focus Energetic cu tema 'Influenta conditionalitatilor de mediu asupra sectorului energetic si asupra competitivitatii economiei romanesti'.

Evenimentul, organizat sub patronajul ANRE, reuneste reprezentanti ai mediului de afaceri privat si de stat, din domeniul industrial si energetic, ai autoritatilor si asociatiilor de profil, mediu diplomatic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Varujan Vosganian Republica Moldova, #Varujan Vosganian Valeriu Laz r , #Ministrul Economiei