Corina Cretu cere demisia lui Valerian Vreme

Luni, 12 Septembrie 2011, ora 21:25
1536 citiri
Corina Cretu cere demisia lui Valerian Vreme

Europarlamentarul PSD Corina Cretu considera ca declaratiile ministrului Comunicatiilor Valerian Vreme referitoare la persoanele in varsta ar trebui sa duca la demiterea acestuia. 

"Un ministru cu nume predestinat pentru misiunea exterminatoare ce revine guvernului din care face parte ca responsabil pentru Comunicatii, dl Vreme, a sintetizat azi esenta programului de guvernare al PDL: 'Sa facem in asa fel incat persoanele in varsta sa fie din ce in ce mai putine'.

Mai clar n-o putea spune decat premierul Boc, cand a vorbit de incurajarea iesirii din sistem a pensionarilor-cobai ai reformei Botis-Lazaroiu. Probabil n-au fost deloc intamplatoare locul si momentul declaratiei.

Cand un ministru lanseaza aceasta chemare tinerei generatii, tocmai in prima zi de scoala, ce pretentii sa mai avem de la elevii-cobai ai proiectului Funeriu?", remarca europarlamentarul PSD.

"In conditiile in care dl Vreme nu este altceva decat o portavoce fidela a unui guvern cu un program anti-social ostentativ asumat si clar afirmat, ma intreb cat se vor mai lasa romanii dusi de nas cu povesti cu Alba ca Zapada, in timp ce guvernul tarii lor lucreaza nestingherit impotriva propriilor cetateni...

Pentru a nu abdica de la orice urma de decenta in societatea romaneasca, cer demiterea imediata a d-lui Vreme! Fie si numai pentru ca acest simbol al balbei si cinismului guvernamental sa poata reflecta la iesirea din sistem dintr-o alta perspectiva", mai adauga social-democrata.

Ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme, a participat luni la deschiderea anului scolar la Liceul de informatica "Grigore Moisil" din Capitala. "Sa facem in asa fel incat persoanele in varsta sa fie din ce in ce mai putine si tot mai multi sa poata utiliza calculatorul", a afirmat ministrul, cu aceasta ocazie. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
#demisie valerian vreme, #corina cretu, #demisie , #stiri Valerian Vreme