Numirea lui Valentin Ionescu in fruntea BVB, aprobata de CNVM

Joi, 23 Septembrie 2010, ora 01:24
1434 citiri
Numirea lui Valentin Ionescu in fruntea BVB, aprobata de CNVM

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a aprobat miercuri numirea lui Valentin Ionescu in calitate de director general al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), mandatul acestuia urmand sa intre in vigoare din data de 27 septembrie, potrivit unui comunicat emis de Bursa. 

"Prioritatea mea va fi dezvoltarea BVB, obiectiv caruia imi voi dedica toata capacitatea mea de munca, alaturi de angajati si de Consiliul Bursei. Vad ca foarte importanta colaborarea cu toate institutiile pietei de capital si cu participantii la sistemul de tranzactionare", a declarat Valentin Ionescu.

Valentin Ionescu, a carui cariera profesionala este legata de 15 ani de BVB, are 38 ani si este este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Comert. Detine o diploma de MBA eliberata de CNAM Paris si de ASE Bucuresti cu masterat in "Dezvoltarea economica a companiei".

De asemenea, are studii in specializarea "Finante - Administrare de Portofoliu", prin programul Universitatii Georgetown, SUA. 

#valentin, #ionescu, #bvb, #cnvm , #stiri Valentin Ionescu