Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Numirea lui Valentin Ionescu in fruntea BVB, aprobata de CNVM

Numirea lui Valentin Ionescu in fruntea BVB, aprobata de CNVM

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a aprobat miercuri numirea lui Valentin Ionescu in calitate de director general al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), mandatul acestuia urmand sa intre in vigoare din data de 27 septembrie, potrivit unui comunicat emis de Bursa. 

"Prioritatea mea va fi dezvoltarea BVB, obiectiv caruia imi voi dedica toata capacitatea mea de munca, alaturi de angajati si de Consiliul Bursei. Vad ca foarte importanta colaborarea cu toate institutiile pietei de capital si cu participantii la sistemul de tranzactionare", a declarat Valentin Ionescu.

Valentin Ionescu, a carui cariera profesionala este legata de 15 ani de BVB, are 38 ani si este este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Comert. Detine o diploma de MBA eliberata de CNAM Paris si de ASE Bucuresti cu masterat in "Dezvoltarea economica a companiei".


De asemenea, are studii in specializarea "Finante - Administrare de Portofoliu", prin programul Universitatii Georgetown, SUA. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1172 ori
Citeste mai multe desprevalentin ionescu bvb cnvm