Vacante extreme: Incearca distractiile iernii la volanul unui Aston Martin

Sambata, 12 Noiembrie 2016, ora 00:00
2306 citiri
Vacante extreme: Incearca distractiile iernii la volanul unui Aston Martin
Foto: Lux Expose

Din aceasta iarna vei putea experimenta un nou sport extrem pe gheata si zapada: curse nebunesti in peisajul hibernal la volanul unui Aston Martin.

Inedita provocare din programul Art of Living este facuta chiar de producatorul auto britanic si vei putea alege intre traseele de la poalele masivului Mont Blanc, din Muntii Stancosi sau din Noua Zeelanda, potrivit Lux Expose.

Aventura incepe in ianuarie 2017, la Courmayeur, in superbul decor al masivului Mont Blanc, unde echipa de piloti profesionisti Aston Martin te va invata cum sa controlezi un bolid care strabate campurile de zapada si gheata.

Te va costa 17.000 de dolari pentru doua persoane, dar in program vei avea cursuri de sofat in conditii extreme, o cina la un restaurant de lux si o competitie impotriva celorlalti participanti pe o partie de schi.

Mai bine de atat nu se poate, mai ales ca in aventura Aston Martin nu esti obligat sa iti aduci bolidul din garaj.

Februarie este luna rezervata aventurii din Muntii Stancosi, in orasul Crested Butte, unde abilitatile tale de pilot vor fi puse la test pe un traseu cu lunginea de 1,6 km, iar simturile iti vor fi delectate de preparatele pregatite de cei mai buni bucatari din zona.

In final, in luna august, poti verifica cat de priceput esti in a stapani un Aston Martin DB11 pe poligonul de teste amenajat special pe un ghetar din Noua Zeelanda.

Nu-i asa ca este cea mai buna combinatie de sporturi de iarna pe care ai putea s-o incerci vreodata?

#vacanta Art of Living, #vacanta Aston Martin, #test extrem Aston Martin, #scoala pilotaj Aston Martin , #Vacante exotice