Vacanta in Bali: O combinatie de spa, windsurfing si jungla

Sambata, 23 Iunie 2012, ora 00:00
6441 citiri
Vacanta in Bali: O combinatie de spa, windsurfing si jungla

Petrece-ti urmatoarea vacanta in Bali, in inima arhipelagului Indonezian, cu o cazare in stil traditional in rezervatia naturala Moyo Island.

Aici poti face windsurfing, te poti plimba prin jungla si poti vizita cel mai mare sanctuar budist din lume, oricand, mai ales daca iti rezervi un sejur bine pus la punct.

Amanresorts iti propune pentru Bali cinci variante de cazare: Amandari, Amankil, Amandusa, Amanwana si Amanjiwo, cu mic dejun inclus si diferite activitati, in functie de complexul pe care il alegi.

Complexul Amandari are o amplasare unica, de aici poti explora bogatia culturala a zonei Ubud, centrul artistic din Bali, dar si regiunea montana din nord.

Printre facilitatile oferite de complex se numara si o piscina de 32 de metri, teren de tenis, sala de fitness si spa cu masaj si tratamente de infrumusetare.

Ce mai poti face aici? Incearca o plimbare pe raul Ayung sau masajul specific Amandari!

In complexul Amankila vei gasi 34 de apartamente asezate la inaltime, pentru ca tu sa te bucuri de privelisti spectaculoase, deasupra stramtorii Lombok. Amankila dispune de propriul Beach Club, unde poti sa te plimbi cu iahtul sau sa faci windsurfing. Mai mult, aici poti sa te plimbi cu un vas de croaziera pana in estul arhipelagului Bali.

Amanusa este un complex izolat, la doar 15 minute de aeroportul Denpasar si aproape de viata de noapte sau centrele de cumparaturi din Kuta, Sanur, Legian si Seminyak. Printre numeroasele activitati pe care le poti face aici se numara si vizita la templul Uluwatu sau cursurile de gatit in spiritul bucatariei traditionale indoneziene.

Amanwana este o zona salbatica si singurul complex aflat exact pe insula Moyo. Cu vedere la marea Flores, parcul acvatic protejat prin lege ofera cele mai bune zone de scubadiving si snorkelling din Indonezia. Mai mult, plimbarile prin jungla iti ofera sansa sa descoperi cascade si numeroase specii de pasari exotice care traiesc acolo.

Amanjiwo iti ofera o vedere catre Borobudur, cel mai mare sanctuar budist din lume, fiind asezat intr-un amfiteatru natural cu vedere la Menoreh Hills. Bineinteles, daca te vei caza acolo, vei beneficia de o plimbare pana la Borobudur, ca o activitate complementara.

Pretul pentru sapte nopti este de 5.600 de dolari de persoana, insa, daca preferi complexul Amanwana, trebuie sa platesti in plus o taxa speciala de inca 67,5 dolari.

Daca esti determinat sa-ti petreci vacanta aici, atunci tot ce trebuie sa faci este sa iti rezervi un sejur pe site-ul oficial Amanresorts.

Pretul include transportul de la aeroport si transportul intre statiunile Amandari, Amankila si Amanusa. Daca vrei sa te deplasezi cu hidroavionul intre Bali si Amanwana, te va costa cate 400 de dolari fiecare deplasare.

Rezerva-ti si biletul de avion!

Odata facuta rezervarea, trebuie sa stii ca exista zboruri Bucuresti - Denpasar, fie cu escala la Doha (prin compania Qatar Airways), fie la Amsterdam (prin KLM), ne-a declarat Sorin Vaduvoiu, directorul Perfect Tour.

Zborul prin Doha dureaza in total in jur de 19 ore (inclusiv cu escala de doua ore jumatate), iar cel prin Amsterdam 20 de ore (inclusiv cu escala de o ora si 45 de minute).

"In perioada aceasta (high-season), tariful la Qatar Airways porneste de la 1.110 euro, cu toate taxele incluse, dus-intors. Tariful prin KLM porneste de la 1.205 euro, cu toate taxele incluse", ne-a spus oficialul Perfect Tour, care a tinut sa sublinieze ca cetatenii romani au nevoie de viza pentru Bali.

Cu toate acestea, ofertele companiilor aeriene se chimba permanent, tocmai de aceea ar trebui sa cauti intotdeauna cea mai buna oferta.

#vacanta in Bali, #rezervari vacanta, #destinatii vacanta , #Vacante exotice