Te pregatesti de vacanta? Iata destinatiile exclusiviste pentru oamenii de afaceri

Sambata, 14 Ianuarie 2012, ora 00:00
5127 citiri
Te pregatesti de vacanta? Iata destinatiile exclusiviste pentru oamenii de afaceri

Planurile tale de vacanta sunt mult mai usor de realizat, cu ajutorul agentiilor de turism care s-au gandit la fiecare detaliu, astfel incat excursiile tale in destinatii exclusiviste sa iasa "ca la carte".

Tot ce trebuie sa spui cuvintele magice: "Jamaica", "Bahamas" sau "Maldive" si vei vedea nenumarate oferte, una mai tentanta ca alta.

Business 24 a selectat cateva destinatii si va prezinta ofertele existente in acest moment pe infoturism.ro

Jamaica, sejur de 3,000 de euro

Pentru un sejur de 14 nopti in Jamaica, pretul all inclusive este de 2,999 euro, daca alegi sa pleci intre 18 ianuarie 2012 si 1 februarie 2012, si de 3,000 euro, daca excursia ta cuprinde si data de 14 februarie. In cazul in care calatoria ta de afaceri se petrece in perioada aprilie-mai, pretul ajunge la 2,769 euro de persoana, pentru o camera all inclusive.

Motivul pentru care camerele sunt mai ieftine este faptul ca, in a doua jumatate a lunii aprilie incepe sezonul ploios, care dureaza pana in noiembrie.

Asa ca, Business 24 te sfatuieste sa iti alegi calatoria de afaceri in sezonul de varf decembrie-aprilie, astfel incat sa te bucuri din plin de frumusetea zonei.

Sejurul prezentat este de 14 zile, insa, poti opta si pentru un sejur de 7, 8, 10 sau 12 nopti.

Bahamas, 3,219 euro

Bahamas este o destinatie exotica si exclusivista, perfecta pentru ideea pe care tu o ai despre vacanta. Temperatura medie ajunge la 29 de grade Celsius si acum ne aflam in sezon de varf.

Astfel, daca alegi sa pleci pentru 7 zile in Bahamas, intre 10 februarie si 17 februarie, sejurul tau, fara masa inclusa, dar cu bilet de avion de la Frankfurt, te costa 3,219 euro.

Punctul de plecare nu este fix, poti alege sa pleci din Munchen, Dusseldorf, Berlin sau Bruxelles, insa drumul pana la aeroport nu iti este asigurat in pachet.

Aici puteti participa la curse si regate in Insulele Bahamas, iar daca pescuitul se numara printre pasiunile tale, poti participa la legendarele concursuri de pescuit care au atras mai mult de 50 de recorduri internationale.

Thailanda, sejur de 1,939 de euro

Insula Phi-Phi iti ofera tot ce ai nevoie pentru vacanta ta exclusivista de doar 7 zile.

Pentru 1,939 de euro poti alege oricare 7 zile, intre 16 ianuarie si 2 aprilie, in care sa te bucuri de cabane deluxe, intr-un hotel de 5 stele, cu vedere la gradina sau la mare. De asemenea, aici ai si piscina deschisa, SPA, intenet Wi-Fi, dar si un business centre, in cazul incare nu poti lasa deoparte grijile de acasa.

Hotelurile iti ofera sansa de a face caiac, diving, wind surfing, sporturi acvatice si masag thailandez, la cerere.

Evita perioada aprilie-iunie, cand temperaturile depasesc 40 de grade Celsius, iar umiditatea este mare, sau octombrie, cand precipitatiile devin abundente. In Thailanda umiditatea se mentine la valori ridicate pe tot timpul anului, media fiind de 65-80 %.

Madagascar, 1,955 euro in extrasezon

O vacanta in extrasezon, in Madagascar, te costa 1,955 de euro de persoana, intr-o oferta turistica pentru perioada 12 februarie-20 februarie 2012. Daca te grabesti, poti pleca acum, dar nu trebuie sa uiti ca vei ajunge acolo in plin sezon ploios, cand se mai intampla sa admiri si cate un ciclon.

Oferta prezentata include si transportul, dar si micul dejun in fiecare zi.

Perioada cea mai potrivita de vizitat Madagascar, insa, este septembrie-decembrie, perioada in care temperaturile cresc pana la 33 de grade Celsius, ploile sunt rare, iar animalele exotice se trezesc din hibernare si poti fi admirate in toata splendoarea lor.

Maladive, sejur de 2,699 euro

Daca doresti sa te bucuri de mai multe ore de soare, atunci perioada decembrie - aprilie este cea mai potrivita pentru vizitarea insulelor Maldive. Agentiile de turism iti ofera pentru aceasta perioada sejururi de 7 nopti pentru 2,699 de euro. Pretul este pentru o persoana, in camera cu pensiune completa inclusa si transportul cu Avionul de la Dusseldorf, Frankfurt sau Munchen pana in Maldive si inapoi.

Odata ajuns acolo, beneficiezi si de transfer cu hidroavionul aeroport-hotel-aeroport. Agentiile iti pot oferi, la cerere si bilet de avion Bucuresti-Germania-Bucuresti.

Temperatura medie in Insulele Maldive variaza intre 30 grade C si 32 grade C, cu unele exceptii, in timpul anului. Noptile sunt mai racoroase, cu temperaturi cuprinse intre 24 grade C si 27 grade C. Temperatura apei in zona Insulelor Maldive este aproape constanta, in jur de 27 grade C, perfecta pentru o baie relaxanta in orice moment.

#destinatii exclusiviste, #sejur in Maldive, #sejur in Bahamas, #sejur in Madagascar , #Vacante exotice