Te-ai saturat de frig? Vezi unde te bronzezi iarna asta

Sambata, 18 Februarie 2012, ora 00:00
3911 citiri
Te-ai saturat de frig? Vezi unde te bronzezi iarna asta
Tailanda, destinatie exotica preferata de romani

Thailanda si Maldive te asteapta cu temperaturi apropiate cu cele din mijlocul verii, iar agentiile de turism au o multime de oferte, daca simti nevoia sa te relaxezi altfel decat restul lumii.

Nici pentru Dubai ofertele nu sunt de ignorat, iar daca vrei sa alegi o destinatie cu adevarat exotica, poti incerca desertul Nambian, unde poti practica activitati unice in viata: pot face ski pe dune de nisip, poti zbura cu balonul pe deasupra desertului si poti petrece timp in Rezervatia Nationala Etosha.

Tailanda

Cunoscuta drept cea mai exotica tara de pe continentul Asiatic, Tailanda ofera mult mai mult decat relaxare pe plaja. Dupa ce a fost in topul destinatiilor exotice pentru sarbatorirea noului an, Tailanda ii atrage pe turisti, in februarie datorita festivalului florilor numit "Chiang Mai". Cei care ajung aici sunt fascinati de vestigiile bogate si variate, frumusetea remarcabina a naturii, plajele stralucitoare si nisipoase si insulele tropicale din sudul tarii.

Tailanda este destinatia preferata si de scufundatori, fiind renumita pentru minunata lume subacvatica a recifelor de coral si formatiunilor calcaroase.

Cele mai populare statiuni tailandeze sunt Bangkok, insula Phuket, Khao Lak si Koh Pacha. Prin Paralela 45 cazarea pentru o noapte in Tailanda incepe de la 33 de euro, iar prin Perfect Tour de la 26 de euro de persoana.

Dubai

Destinatia preferata a romanilor in orice anotimp, Dubaiul atrage prin plajele perfecte si serviciile impecabile. Aici este satisfacut si cel mai pretentios iubitor al sporturilor de apa, aceasta tara fiind renumita pentru zonele de scufundari.

Luna martie se apropie cu pasi repezi, asa ca doamnele care ajung in Dubai nu trebuie sa rateze un drum la Gold Souk, cea mai mare piata de aur din lume.

O noate de cazare prin Perfect Tour incepe de la 32 de euro.

Namibia

Chiar daca nu este la fel de cunoscuta ca alte tari africane, atractiile Namibiei sunt unice: de la spectaculoasele dune rosii ale desertului Namibian, pana la salbaticele coasta Skeleton si Rezervatia Nationala Etosha. Pentru cei care iubesc sportul si aventura, Namibia are multe de oferit: ski pe dune de nisip, vanatoare, zboruri cu balonul, pescuit si multe altele.

O noapte de cazare prin Perfect Tour incepe de la 34 de euro.

Maldive

Maldive, sau tara celor 1.000 de insule, este sinonima cu soarele, nisipul si marea. Aici se gasesc lagune uriase, gradini subacvatice de corali si o combinatie de culori de neuitat. Din Male, capital Maldivelor, se efectueaza transferal cu salupa catre toate statiunile. Cele mai cunoscute dintre acestea sunt: atolul Nord-Male, atolul Ari, atolul Sud-Male si atolul Rasdhu.

O noapte de cazare prin Paralela 45 porneste de la 154 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta exotica, #destinatie expotiga, #oferte vacante agentii turism, #vacanta dubai, #vacanta tailanda, #vacanta maldive , #Vacante exotice