Revelion de cinci stele: Ti-ai facut rezervare?

Sambata, 21 Septembrie 2013, ora 00:00
3149 citiri
Revelion de cinci stele: Ti-ai facut rezervare?
Foto: 123rf.com

Fa-ti din timp rezervarea pentru vacanta de Revelion, daca vrei sa ai de unde alege. Si anul acesta, in topul celor mai exclusiviste vacante se incadreaza destinatii precum Dubai, India, Mauritius, Bangkok, cu propuneri de safari in Kenya sau croaziere pe Riviera Franceza.

Luna septembrie este cel mai potrivit moment pentru astfel de rezervari si, in plus, o astfel de preocupare este relaxanta si te ajuta sa creezi o noua perspectiva: urmatoarea vacanta se apropie cu pasi repezi!

Foto: hdwallpapersinn.com

Daca iti doresti sa sarbatoresti revelionul altfel, timp de opt nopti, atunci poti opta pentru o vacanta in India. Business24 iti recomanda vacanta alcatuita dintr-o vizita la "Triunghiul de aur al Indiei": Delhi, Agra si Jaipur si un sejur la plaja in Goa, cu plecare in 30 decembrie si intoarcere in 7 ianuarie 2014.

Pretul pentru aceasta vacanta pusa la bataie de Christian Tour porneste de la 1.455 de euro de persoana si include biletele de avion, transfer, cazare, mic dejun si asistenta pe timpul calatoriei.

Foto: constancehotels.com

Printre ofertele touroperatorilor se numara si Mauritius. Daca vrei cazare de cinci stele, Eximtur iti propune sa petreci revelionul 2014 "cu stil, intr-o destinatie de vis" si iti propune o vacanta cu plecare pe 27 decembrie si intoarcere pe 3 ianuarie.

Ai de ales intre trei variante de cazare: FLIC EN FLAC Hilton, BALACLAVE Maritim Hotel Mauritius sau GRANDGAUBE LUX Grand Gaube, toate de cinci stele. Preturile pornesc de la 2.895 de euro de persoana si includ zborul charter TAROM, taxele, transferul, cina de Revelion si asistenta pe parcursul vacantei.

Tot ei mentioneaza, insa, ca bauturile nu sunt incluse in pret.

Foto: impressivemagazine.com

O alta varianta este Revelionul in Bangkok. Business24 iti recomanda o vacanta de noua nopti, impartita egal intre zile dedicate aprofundarii culturii thailandeze si zile de relaxare, la plaja in Pattaya.

Vacanta propusa de Perfect Tour incepe in 29 decembrie si se incheie pe 8 ianuarie 2014, urmand sa ajungi, la propriu, acasa, abia pe 9 ianuarie.

Vei petrece noaptea dintre ani intr-o croaziera pe raul Chao Phraya, in cadrul careia veti servi cina si veti avea parte de muzica live si dansuri traditionale Thailandeze, dupa ce veti fi vizitat Bangkok-ul intr-un tur de jumatate de zi.

Ziua de 1 ianuarie este dedicata explorarii, de aceasta data pe cont propriu, a orasului Bangkok, urmand ca din 2 ianuarie sa ajungeti in Pattaya, unde incepe relaxarea la plaja.

Foto: wallpaper-million.com

Daca visai la o croaziera anul acesta, poti opta pentru cea care are ca data de plecare ziua de 28 decembrie, din Roma, si care te va duce si la Monte Carlo, la Toulon, Barcelona, Valencia, Cagilari, Carthagena, Palermo, Napoli si inapoi la Roma.

Tarifele pornesc de la 881 de euro de persoana si ajung pana la 1.396 de euro pentru o cabina cu balcon pe vasul Norwegian Jade.

Aceste preturi sunt valabile doar pentru plecarea din 28 decembrie 2013, precizeaza Perfect Tour, agentia organizatoare.

Printre ideile de vacanta pentru aceasta iarna se numara si "Craciunul in Laponia", dar si "Safari si plaja la Oceanul indian in Kenya", cel mai important este, insa, sa te hotarasti cat mai devreme.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rezervari Revelion, #vacanta revelion, #oferte revelion , #Vacante exotice