Un sejur in Iordania seamana cu o vacanta pe Marte

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 00:00
8133 citiri
Un sejur in Iordania seamana cu o vacanta pe Marte
Foto: Extravaganzi

Daca tot ceea ce stii despre Iordania se rezuma la desert, camile, beduini si umitorul complex architectural de la Petra, noutatile aparute in piata turistica din regat sunt in stare sa-ti dea fiori mai ceva ca un film SF.

Este mai ceva decat pelicula "Martianul", cu Matt Damon, deoarece ultima statiune de lux din Iordania se numeste Parcul Martian si este plasata in acelasi decor fantastic pe care l-ai gasit si in film, anunta Extravaganzi.

Chiar daca varianta unei calatorii pe Planeta Rosie ramane doar un vis, pentru moment, poti trai o experienta similara in zona Wadi Rum (Valea Lunii) din Iordania.

Construite din materiale moderne, dupa o tehnica inovatoare care iti permite sa suprinzi privelistea desertului prin largi pereti de sticla, cele 20 de domuri colorate in nuantele peisajului te vor face sa te simti ca intr-o colonie de pe Marte.

Vei gasi o multime de lucruri de explorat in zona, de la stanci si pesteri la formatiuni stancoase cu forme ciudate, astfel incat chiar vei simti ca ai ajuns intr-o alta lume.

Vestea si mai buna este ca, dupa fiecare escapada in peisajul arid, camerele din domuri te vor astepta cu tot confortul si luxul meritat de un explorator curajos.

#parc martian, #vacanta Iordania, #atractii turistice Iordania, #vacanta exotica , #Vacante exotice