Incearca un safari ca-n filme la Angama Mara

Joi, 12 Octombrie 2017, ora 13:15
18625 citiri
Incearca un safari ca-n filme la Angama Mara
Foto: Angama

Vrei sa te simti ca intr-o aventura din perioada Africii coloniale? Cabana safari Angama Mara, nume care in swahili inseamna casa suspendata, isi asteapta oaspetii intr-un decor de basm pe marginea Marelui Rift African.

Angama Mara strajuieste de la inaltime revervatia Masai Mara din sud-vestul Kenyei, un loc unde turistii se pot caza in corturi de campanie ca intr-o experienta safari autentica, potrivit Extravaganzi.

Cele doua tabere de corturi de langa cabana Angama Mara cuprind cate 15 adaposturi confortabile ca un apartament de lux, dar si un aeroport privat pentru avioane de mici dimensiuni cu care poti survola rezervatia din Marele Rift.

O carare bine intretinuta coboara de la Angama Mara catre campiile africane ale tribului Masai, unde poti vedea animalele salbatice traversand raul Mara intr-un spectacol fascinant al naturii virgine din Africa.

In tabara te vei simti ca si cum te-ai afla in celebrul Club Muthaiga din Nairobi, serviciile incluzand servirea mesei in cabana sau in aer liber, dar si excursii cu ghizi masai sau picnicuri romantice in mijlocul naturii.

O biblioteca bine organizata iti va deslusi secretele acestei regiuni, iar orele de relaxare te vor deconecta complet de grijile de zi cu zi.

Intre cele doua tabere de corturi se gaseste pavilionul central, care include un centru spa, unul de fitness si o piscina lunga de 13 metri.

Culoarele pavilionului au fost transformate intr-un adevarat muzeu dedicat artei africane, iar un atelier de tesatorie intretinute de membre ale tribului Maasai iti ofera ocazia de a cumpara suveniruri care sa-ti aminteasca mereu de aceasta experienta unica.

Si mai interesant este faptul ca tabara si cabana sunt imagini fidele ale taberelor de safari din anii '20, perioada recreata si de filmul Out of Africa, cu Robert Redford si Meryll Streep, care s-a turnat in aceste locuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta Africa, #cabana safari Angama Mara, #experienta safari, #sejur all inclusive Kenya , #Vacante exotice