Descopera Le Meridien Ile des Pins, un taram magic din Polinezia franceza

Sambata, 25 Februarie 2017, ora 00:00
5599 citiri
Descopera Le Meridien Ile des Pins, un taram magic din Polinezia franceza
Foto: Le Meridien Ile des Pins

Daca abia astepti sa-ti iei portia de mare, soare si distractie, un refugiu magic din arhipelagul Noii Caledonii te asteapta sa-ti ofere tot ce iti doreai.

Le Meridien Ile des Pins este o statiune turistica plasata pe o intreaga insula. Invata sa te bucuri de clipele de relaxare oferite de terapeutii de aici si vei avea sansa sa descoperi chiar si secretul tineretii fara batranete, dupa cum arata Extravaganzi.

Inca de la primii pasi facuti pe insula privata te vei simti cucerit de finetea nisipului de pe plaja si frumusetea lagunelor din golful Oro.

In ciuda dimensiunilor insulei, complexul wellness&spa Le Meridien Ile des Pins nu are mai mult de 48 de spatii de cazare constand in camera duble, apartamente si bungalow-uri destinate oaspetilor care vin aici pentru a descoperi o oaza de liniste.

Privelistea apelor cristaline din golful Oro si zilele insorite vor face din vacanta ta o experienta paradisiaca, iar bucataria locala iti va delecta simturile dupa fiecare zi petrecuta pe plaja.

Insa, dincolo de aceste atractii, oaspetii insulei polineziene pot incerca rasfatul dat de tramentele din centrul spa al complexului, printre care se numara masejele suedeze si cele din Bali, tratamente faciale traditionale, dar si innovative, la fel ca si tratamentele corporale.

Unul dintre acestea foloseste o reteta veche de secole, pe care se presupune ca o aplicau si gheisele din Japonia.

Lasa-te imbaiat in amestecul de orez, sake, flori de lotus, ceai verde si ulei de grapefruit si o sa vezi cum piele ta prinde o stralucire aparte, iar corpul da semne de tonifiere rapida.

Pe langa tratamente si sedinte de plaja, gazdele au avut grija sa creeze si un complex program de activitati menite sa-ti dezvaluie o fata nestiuta a arhipelagului din Oceanul Pacific.

#ghid vacanta, #destinatii exotice, #vacanta Polinezia, #complex Le Meridien Ile des Pins , #Vacante exotice