Cultura si culoare, de pe un sezlong: Ce zici de-o vacanta in Riviera Maya?

Sambata, 21 Iulie 2012, ora 00:00
4862 citiri
Cultura si culoare, de pe un sezlong: Ce zici de-o vacanta in Riviera Maya?

Studiaza civilizatia maiasa indeapropape, intr-o excursie exotica si foarte bogata din punct de vedere cultural, in Riviera Maya. Aici, apele turcoaz ale oceanului te imbie o multime de sporturi acvatice si relaxare in larg sau pe uscat, la plaja.

Poti incerca sa faci scuba diving in Marele Recif Mayan, snorkeling intre corali sau in pesteri acvatice, sau chiar sa pescuiesti pesti marini de apa calda. Daca esti pasionat si ai putin noroc, ai putea ajunge acolo chiar in mijlocul unuia dintre concursurile de pescuit care au loc frecvent in Riviera Maya.

In functie de locul de cazare pe care il alegi, activitatile se pot extinde pana la golf si plimbari in jungla cu rauri subterane si vegetatie luxurianta.

Cum ajungi acolo?

Zbor Bucuresti - Cancun

Compania British Airways are zilnic plecari din Bucuresti (17:05) spre London Heathrow (sosire 18:30) . In Anglia vei schimba aeroportul, ajungand la London Gatwick (plecare a doua zi de dimineata 11:15) si vei ajunge la Cancun la 15:35.

Toata deplasarea va dura 30 de ore si 30 de minute, distanta totla fiind de 10.093 kilometri.

La Economy Class tariful porneste de la 840 euro, la care se adauga si taxele, in limita locurilor disponibile.

Pentru o sedere de cel mult 180 de zile, nu este necesara viza, a declarat pentru Business24, Sorin Vaduvoiu, director Perfect Tour.

Pentru plecari din 6 august, trebuie sa stii ca tariful creste pana la 1.405 de euro.

Deplasare Cancun-Riviera Maya

Aeroportul international Cancun se afla la 52 de kilometri spre nord de la Playa del Carmen (din Riviera Maya), potrivit RivieraMaya.com.

De la aeroportul Cancun o optiune ar fi sa inchiriezi o masina sau un jeep din loc in loc. Exista si posibilitatea sa iei un taxi, si unele complexuri ar putea chiar sa iti asigure transferurile in pretul cazarii. Autobuzul spre Playa del Carmen pleaca in fiecare ora de la 10:30 pana la 21.30.

Autostrada care leaga Cancun de Riviera Maya este una moderna, pe patru benzi, care se intinde acum pana la Calica, la 10 kilometri spre sud de Playa del Carmen.

Unde te cazezi?

Daca esti in cautarea unei cazari pe masura locului spre care ai pornit, Business24 iti recomanda Complexul Fairmont Mayakoba, amplasat in Riviera Maya.

O locatie de cinci stele, Fairmont Mayakoba, iti ofera, pe langa cazare cu privelisti de cea mai inalta clasa, cate o experienta unica in patru ecosisteme diferite: dune de nisip, fluvii, paduri tropicale si manglieri.

Aici vei gasi un teren privat de golf, spa, restaurante de lux si alte elemente care iti fac viata mai usoara, pe timpul sederii.

Complexul Fairmont Mayakoba se afla la sud de Cancun, in Playa del Carmen, si este locatia de lux ideala de unde te poti poti ajunge rapid la siturile istorice mayase, la parcurile ecologice din zona, sau la una dintre cele sapte noi minuni ale lumii, Chichen Itza.

Aici o camera costa 153 de euro de persoana pe noapte, cu mic dejun inclus. Daca iti doresti o casuta cu vedere spectaculoasa, poti alege "Ocean Front Casita", pentru 332 de euro de persoana pe noapte, cu mic dejun inclus.

#Riviera Maya vacanta, #destinatii vacanta Mexic, #destinatii vacanta lux , #Vacante exotice