Conrad Bora Bora Nui: Ce te opreste sa-ti programezi vacanta visurilor tale?

Sambata, 02 Septembrie 2017, ora 00:00
10959 citiri
Conrad Bora Bora Nui: Ce te opreste sa-ti programezi vacanta visurilor tale?
Foto: Extravaganzi

Pune capat starii de reverie si treci la actiune, daca vrei sa testezi prin toti porii magia plajelor exotice si a peisajelor de vis din Bora Bora.

Trecut printr-un amplu proces de renovare la inceputul acestui an, complexul Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa, redenumit intre timp Conrad Bora Bora Nui, imbratiseaza forma unui taram tropical al distractiei, relateaza Extravaganzi.

Plaje cu nisip alb, bungalow-uri polineziene care ascund in interior toate dotarile necesare unui trai in lux si o expunere erfecta la soarele tropical si la limpezimea apelor lagunei Moto To'opua te vor face a te simti ca in paradis.

Statiunea de lux ofera spatii de cazare in 86 de bungalow-uri cu terase si pontoane suspendate deasupra apei, ca si in alte 29 de vile cu gradini private situate pe tarm.

Ceea ce face diferenta intre Conrad Bora Bora Nui si alte resorturi de acelasi tip este dimensiunea bungalow-urilor si modul in care acestea sunt construite.

Fiecare cabanuta polineziana de acest tip ofera oaspetilor sansa de admira frumusetea vietii marine din laguna prin intermediul unei podele din sticla prin care poti vedea pestii exotici care isi fac veacul in aceste ape.

Lasa-te rasfatat de sedintele de spa din centrul de relaxare Hina, plasat pe varful unui deal pentru a-ti oferi o priveliste de neuitat asupra lagunei in timpul sedintelor de masaj.

Poti alege apoi din diversitatea de restaurante care ofera specialitati din bucataria franceza, chineza si locala sau te poti delecta cu o bautura la unul dintre barurile plasate fie in piscine complexului, fie in gradinile amenajate pe insula.

Conrad Bora Bora Nui este un complex dedicate vacantelor in familie, asa ca, pe langa programul de relaxare si divertisment oferit adultilor, cei mici se vor bucura de o serie de programe adecvate la Tamari'i Kids Club.

Si cum o vacanta de vis presupune relaxare si odihna din plin, nici macar sedintele de shopping si de vanatoare de suveniruri nu te vor mana in afara acestui loc de vis, buticurile cu produse artizanale locale si produse de lux fiind situate chiar in interiorul complexului. Suna perfect, nu-i asa?

#vacanta exotica, #vacanta lux, #sejur Bora Bora , #Vacante exotice