Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Casa de vacanta plutitoare: Descopera peisaje noi in fiecare zi

Casa de vacanta plutitoare: Descopera peisaje noi in fiecare zi


Vrei sa schimbi monotonia data de aceeasi priveliste pe care ti-o ofera casa ta de vacanta? Poate este cazul sa adaptezi casa de vacanta dorintelor tale de a savura un nou peisaj in fiecare zi de concediu.

Inspiratii arhitecti ai studioului de design Friday au scos la iveala o ambarcatiune sub forma unei case modulare care poate contine pana la 3 dormitoare, anunta portalul Luxury Launches.

Casa plutitoare de la Friday este dotata inclusiv cu doua motoare care ii pot asigura o viteza de 3 noduri, dar acesta este cel mai putin surprinzator aspect al ingenioasei case de vacanta.

In primul rand, The Floatwing este o ambarcatiune perfect ecologica. Odata incarcate bateriile solare, casa poate asigura consumul de energie pentru cei aflati la bord timp de o saptamana.

Dotarile sunt perfecte pentru o casa de vacanta: o bucatarie echipata complet, boiler pentru incalzirea apei, o pivnita de vinuri, un generator de curent, ba chiar si un spatiu de gratar montat pe terasa ce tine loc de acoperis.

Chiar si pentru zilele mai reci designerii au introdus si un semineu-soba pe peleti care raspandeste caldura din salonul principal al ambarcatiunii in intreaga casa.

Este cea mai buna investitie pe care o poti face pentru a-ti asigura un concediu perfect, cu un peisaj nou in fiecare zi, sau un weekend relaxant pe un lac, un fluviu sau chiar pe mare.

Casa plutitoare are nevoie de ape adanci de 7-15 metri, chila ambarcatiunii fiind scufundata 6 metri sub nivelul apei. Partea buna este ca vasul se manevreaza usor, timona si punctul de comanda fiind amplasate chiar pe punte.

In functie de dimensiunea aleasa de client, spatiul interior are intre 28 si 52 de metri patrati, evoluand intre dimensiunile unei garsoniere si cele ale unui apartament de doua camere.

Conceptul modular al ambarcatiunii permite chiar mutarea ei dintr-un loc in altul, demontatata, casa plutitoare, cu tot cu mobila din interior, incapand in doua containere de transport.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2757 ori