Voucher pentru vacanta de lux: Tu ce destinatie alegi?

Sambata, 10 Martie 2012, ora 00:00
3250 citiri
Voucher pentru vacanta de lux: Tu ce destinatie alegi?

Vacanta de lux a devenit o modalitate de a-ti cheltui banii inteligent si cu placere datorita agentiilor de turism care ofera tot mai multe sejururi la preturi rezonabile, prin intermediul site-urilor de reduceri.

Business24 iti arata cum poti ajunge in Republica Dominicana, Monte Carlo sau Disneyland Paris cu bani mai putini decat de obicei.

Iata cateva oferte de vacanta, disponibile in acest weekend pe site-ul de reduceri Adulmec.ro.

Republica Dominicana (490 lei + 970 euro)

Pretul voucherului pentru aceasta vacanta este de 490 de lei. Dupa achizitia voucherului, tot ce trebuie sa mai platesti este suma de 970 euro. Astfel, vei primi in schimb 14 nopti de cazare pentru o persoana, intr-o camera dubla la hotelul de cinci stele Ocean Sand Golf & Beach Resort cu All Inclusive. Mai mult, biletul de avion Bruxelles - Punta Cana si retur, taxele de aeroport si orice bagaj sunt incluse in pret.

Hotelul se afla pe plaja "Bavaro" si beneficiaza de 2 piscine, 7 restaurante, 10 baruri, centru spa si ofera ocazia practicarii a diverse sporturi.

Vacanta poate fi programata in intervalul 21 septembrie - 04 octombrie 2012.

Disneyland Paris (2899 lei)

Bucura-te alaturi de copilul tau de o vacanta la Disneyland Paris. Voucherul include 4 nopti de cazare cu mic dejun inclus la Hotel Holiday Inn de 3 stele, dar si biletul inclus de avion cu toate taxele incluse.

Hotelul este situat la doar 20 de minute de centrul Parisului si de Disneyland euro, beneficiaza de camere moderne, Wi-Fi, restaurant propriu si bar.

Vacanta poate fi programata in perioada 23 iunie - 27 iunie 2012.

Insula Ischia, Italia (29 lei + 598 euro)

Achizitionarea voucherului de 29 de lei iti ofera o reducere de 21% la un sejur de 8 zile in celebra insula italiana Ischia. Vei beneficia de cazare in hotelul de patru stele Carlo Magno cu pensiune completa. Biletul de avion, taxele de aeroport, transferul aeroport-hotel-aeroport si taxele de feribot sunt incluse in pret.

Hotelul in care vei fi cazat este situat la granita dintre plajele insorite si muntii racorosi ai insulei.

Insula este renumita datorita originilor sale vulcanice si este una dintre cele mai variate de resurse hidrotermale din lume.

Sejurul poate fi programat pentru perioadele 01 iunie - 29 iulie sau 26 august - 01 noiembrie.

Monte Carlo (349 euro)

Voucherul va asigura 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus, bilet de avion si taxe de aeroport.

Cazarea are loc la hotelul de trei stele Forum, situat in apropiere de Place du Casino. Monte Carlo nu este un simplu oras, dar in conditiile in care statul Monaco este atat de mic, incercarea de catalogare a acestuia este un paradox.

Orasul este o mare atractie turistica mai ales datorita apropierii sale de Cannes si diverselor atractii.

intreg statul Monaco, din Riviera Franceza.

Agentiile de turism au propuneri neconventionale si in Romania, nu doar peste granite. Astfel, daca iti aduni toti prietenii, ai ocazia sa inchiriezi intreg Hotelul Plutitor Sageata Apei ce ofera croaziere in Delta Dunarii.

Prin achizitionarea unui voucher de 150 de lei beneficiezi de o reducere consistenta pentru cazarea pentru trei nopti pentru 14 persoane. In loc de 5022 euro, vei achita 3766 euro, in care vei avea inclusa cazarea in camere duble, pensiune completa si un concurs de dans cu premii din partea organizatorilor. Serviciile optionale se achita la sfarsit, iar lista din care ai de ales este destul de mare. Poti, spre exemplu, sa iti suplimentezi cina cu pastruga sau icre negre, sa soliciti un foc de artificii, un ansamblue folcloric pentru 2 ore sau sa degusti vinuri dobrogene. De altfel, mai poti inchiria o barca rapida.

O alta oferta interesanta de care poti beneficia weekendul acesta este circuitul de o zi pe Transalpina. Cu un cupon de 9 lei, platesti doar 80 lei pentru transportul cu autocarul si serviciul unui insotitor de grup.

Transportul se face cu un autocar modern, dotat cu aer conditionat, instalatie audio si video si scaune rabatabile, iar prezentarile sunt facute de insotitorul de grup din partea agentiei de turism.

Transalpina este cel mai inalt drum rutier din intreg lantul Carpatic si traverseaza Muntii Parang, si este considerat a fi mai frumos decat celebrul Transfagarasan. Cu toate acestea, nu este atat de cunoscut pentru ca este catalogat drept drum national, nefiind asfaltat pana in 2009. Deplasarile au loc in 12 mai, 30 iunie, 21 iulie, 18 august, 8 septembrie.

#vacanta lux strainatate, #vacanta lux Romania, #oferte vacanta lux, #oferte vacanta , #Vacanta de lux