Vacanta in Grecia: Rezerva-ti un pavilion de lux in Peloponez

Sambata, 09 Iunie 2012, ora 00:00
5011 citiri
Vacanta in Grecia: Rezerva-ti un pavilion de lux in Peloponez

Vacanta ta in Grecia trece acum la un nou nivel: Aman Resorts deschide la 1 septembrie un nou complex, Amanzoe, pe coasta estica a insulei Peloponez. Resortul iti ofera 360 de grade de privelisti unice, este dotat cu Beach Club, SPA, terenuri de tenis si biblioteca, fiind asezat aproape de o multime de situri arheologice numai bune de vizitat.

Amanzoe se afla la doar 10 minute distanta de Porto Heli, la doua ore si jumatate de mers "pe uscat" din Atena si la doua ore de mers pe apa din portul Pireu. Poti ajunge, insa, in doar 25 de minute din Atena pana la Amanzoe, daca inchiriezi un elicopter privat.

Complexul este format din 38 de pavilioane aranjate pe diferite nivele, astfel incat sa te poti bucura din plin de privelistile din Peloponez, indiferent de camera in care esti cazat.

Fiecare pavilion este de sine statator si ajungi la el printr-o curte interioara cu pereti de piatra. Odata intrat aici vei gasi un living si un dormitor spatios cu tavan inalt. Livingul si baia au vedere directa catre terasa umbrita de o pergola.

La Amanzoe nu ai doar o camera: ai un pavilion intreg

Poti alege sa-ti petreci vacanta intr-un pavilion simplu, care are in dotare o piscina de sase metri, sau intr-unul dintre Pavilioanele Deluxe, cu o piscina de 12 metri.

In plus, poti oricand sa citesti o carte despre istoria Greciei si nu numai, in Biblioteca Amanzoe. Tot aici, vei avea la dispozitie sectorul "Art Gallery and Boutique" unde gasesti diferite manufacturi grecesti, bijuterii si opere de arta pe care le poti admira si chiar cumpara pentru colectia personala.

In complexul Amanzoe vei gasi si Aman Spa, o zona care include sapte camere duble de tratament, doua bai de aburi si un salon de coafura, toate cu vedere la curtea interioara.

Tratamentele includ masaje, tratamente faciale, exfolieri si impachetari, combinand cele mai bune tehnici asiatice cu ritualurile ancestrale grecesti de frumusete.

Daca nu vrei sa renunti la sedintele tale de fitness pe timpul sederii, poti merge la sala de forta, poti face Pilates si Yoga intr-un studio cu privire la dealurile inconjuratoare. In plus, ai si doua terenuri de tenis in aer liber.

Ce poti vedea in zona

Mai mult decat atat, ai o multime de situri arheologice de explorat in zona. Cei de la Amanzoe iti pot aranja excursii la orice sit si la oricate iti doresti sa vezi.

Printre siturile pe care merita sa le vezi acolo se numara Sanctuarul Medical Asclepius, Amfiteatrul restaurat al lui Epidaur, cetatea legendara a lui Micene si cimitirul micenian din Dendra, orasul Kranidi, cetatea antica Tirynth si altele.

Lansarea oficiala va avea loc abia la 1 septembrie, asa ca ai suficient timp sa iti faci o rezervare chiar de pe site-ul Amanzoe.

Cazarea costa 925 de euro (fara TVA) pe noapte. daca vrei sa stai intr-unul dintre pavilioanele "Deluxe". si 825 de euro pe noapte intr-un pavilion simplu cu piscina mai mica.

#vacanta grecia, #cazare grecia, #complex lux Grecia, #Amanzoe Grecia , #Vacanta de lux