Vacanta Fifty Shades of Grey: Porneste pe urmele personajelor

Sambata, 14 Februarie 2015, ora 00:00
3716 citiri
Vacanta Fifty Shades of Grey: Porneste pe urmele personajelor
Foto: Independent Woman

Ai vrea ca urmatoarea vacanta sa fie plina de pasiune, sarm aventura si extravaganta, exact ca intr-un film?

Business24 iti recomanda colectia de vacante tematice "Fifty Shades of Grey", lansata de agentia Perfect Tour in premiera pe piata din Romania.

Destinatiile, hotelurile si atractiile ce se regasesc in oferte urmaresc cu fidelitate escapadele cuceritorului om de afaceri Christian Grey si ale studentei Anastasia Steele, atat pe taram American, cat si in Europa.

Povestea celui mai provocator film al ultimului deceniu - "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey" -, regizat de Sam Taylor-Johnson dupa bestseller-ul autoarei britanice Erika Leonard, care semneaza sub pseudonimul E.L. James, incepe in Seattle, unde Anastasia Steele, o studenta in varsta de 22 de ani si inca virgina, cedeaza in fata sarmului excentricului miliardar Christian Grey.

Vacanta la Heathman Hotel din Portland, SUA

In topul escapadelor "fierbinti" se afla insa Heathman Hotel din Portland, SUA, locul in care Christian si Anastasia au avut primele intalniri pasionale. Tariful de cazare porneste de la 215$/ noapte/ persoana si include un cocktail "50 Shades of Grey", la sosire.

Optional, cine doreste o petrecere ca cea a domnisoarei Steele, pote alege pachetul "Charlie Tango No Limits". In valoare de 2.750$, acesta include aperitive si vin la restaurantul hotelului pentru 6 persoane, cina la hotel, un tur al orasului cu elicopterul si transfer cu limuzina, precum si trandafiri pentru doamne.

De asemenea, aventurierii pot vizita Portland Coffee House, cafeneaua in care Ana si Grey au avut prima intalnire.

Vacanta in Seattle la Hotelul Fairmont Olympic

Pentru cei care vor sa viziteze Seattle, consultantii Perfect Tour recomanda Hotelul Fairmont Olympic Seattle si, in special, apartamentul "Cascada", situat la etajul al 11-lea, unde cei doi indragostiti au locuit pentru o perioada de timp.

Pachetul porneste de la 275 euro/ noapte/ persoana si include mic dejun, bilet de intrare la Sky View Observatory si un zbor panoramic, de 20 minute, cu hidroavionul. Iar, pentru a intra si mai bine in atmosfera filmului, puteti vizita Escala Building, Pike Market District si Mile High Club - Columbia Tower, un local in care cei doi indragostiti au luat cina.

Pe urmele Fifty Shades of Grey in Europa

Daca Statele Unite vi se par o destinatie indepartata, atunci puteti merge pe urmele lui Christian Grey si ale Anastasia Steele si in Europa.

Colectia de vacante tematice "Fifty Shades of Grey" include Monte Carlo, destinatia aleasa de cei doi pentru luna de miere, in cel de-al treilea volum al cartii. Hotelul care i-a gazduit este Le Meridien Beach Plaza 4*.

Iar pachetul Perfect Tour include 4 nopti de cazare in camera dubla, cu mic dejun, zbor dus-intors Bucuresti - Nisa si transfer gratuit cu elicopterul de la aeroportul din Nise la Monte Carlo si retur. In plus, pachetul include intrari gratuite la Muzeul Oceanografic, Palatul Princiar si alte obiective turistice, la un tariff ce porneste de la 625 euro/ persoana.

O alta destinatie europeana "fierbinte" din film este Londra, a doua locatie aleasa de cei doi pentru luna de miere.

Hotelul in care au fost turnate secventele din "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey" este Brown's Hotel 4*. Tariful este de 250 euro/ persoana si include o noapte de cazare in camera dubla, cu mic dejun, si bilet de intrare la Kew Gardens, pentru a descoperi aleile romantice care au facut decorul unor scene emotionante intre cei doi.

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta Fifty Shades of Grey, #Fifty Shades of Grey, #destinatii Fifty Shades of Grey , #Vacanta de lux