Vacanta de milionar: Inchiriaza o vila de lux!

Luni, 09 Aprilie 2012, ora 08:27
4902 citiri
Vacanta de milionar: Inchiriaza o vila de lux!

Visezi la o vacanta luxoasa, departe de ochii lumii? Numeroase companii iti pun la dispozitie case de vacanta pe care le poti inchiria pentru cel putin o saptamana.

Born Rich ti-a facut o selectie a celor mai exclusiviste proprietati din intreaga lume, care rivalizeaza cu marile hoteluri de cinci stele.

Punte Del Este

Vila este situata la doar cinci kilometri de celebra plaja Jose Ignacio din Uruguay, iar chiria pe o saptamana te costa 100.000 de dolari. Cu gradini amenajate natural, proprietatea se intinde pe sase hectare de la malul marii, oferind o vedere impresionanta spre ocean.

Proiectata special pentru a-ti oferi luxul de care ai nevoie, aceasta vila este un refugiu perfect unde iti poti petrece vacanta impreuna cu familia si prietenii.

Proprietatea este impartita pe doua etaje, iar jumatatea superioara include un dormitor matrimonial de lux cu jacuzzi si trei bungalow-uri separate. In aripa destinata oaspetilor se afla sase dormitoare complet mobilate si sapte bai.

In jumatatea inferioara, se gasesc patru dormitoare, cinci bai, bucatarie, sufragerie si piscina.

VillaHotel Elisa

Daca planuiesti o vacanta in Colorado, SUA, Elisa Villa Hotel este optiunea perfecta pentru tine si familia ta.

Situata la mai putin de cinci minute de centrul orasului Aspen si de zona partiilor de schi, proprietatea se intinde pe o suprafata impresionanta. Vila dispune de semineu, SPA si piscina exterioara incalzita, care iti va permite sa inoti in aer liber chiar si in lunile de iarna.

Asa ca dupa o zi de schi, retrage-te la "conacul" inchiriat si bucura-te de o baie fierbinte!

Chiria este de 31.100 de dolari/noapte.

Nygard Cay

Vacanta in Bahamas este ideala, mai ales daca alegi o vila pe care sa o inchiriezi doar pentru tine. Nygard Cay este una din cele mai renumite vile din lume, care a fost inchiriata de celebritati precum Oprah Winfrey, Robert de Niro, Sean Connery si fostul presedinte SUA, George W. Bush.

Vila ofera 10 camere mobilate luxos, doua piscine, 5 jacuzzi, teren de tenis si doua terenuri de volei. Mai mult, oaspetii se pot rasfata plimbandu-se cu barca sau cu iaht-ul.

Pretul de inchiriere este de 42.000 de dolari/noapte.

La Villa Contenta

Situata in Malibu, vila iti ofera o imagine spectaculoasa a oceanului. Chiar si pentru clientii cei mai pretentiosi, proprietatea este una din optiunile ideale, cu toate ca este totodata si una din cele mai scumpe chirii de vara din Malibu.

Vila poate fi inchiriata cu 250.000 de dolari/luna, insa suma pe care o dai este uitata cu usurinta, odata cazat. Timp de o luna ai la dispozitie o piscina, un bazin interior, 13 camere luxos decorate plus 14 bai.

In plus, oceanul se afla la 50 de metri de casa.

Chalet Hike

Pentru a te bucura de farmecul satucului Zermatt, din Elvetia, inchirieaza cabana de lux Chalet Hike, care iti ofera privelisti fabuloase ale muntelui Matterhorn, aflat la granita dintre Italia si Elvetia.

Cabana de cinci stele a fost conceputa pentru cel mai inalt standard. Mobilata in culori calde, naturale, inspirate de peisajul alpin, cabana gazduieste cinci camere, unde pot fi cazate cu usurinta 13 persoane.

SPA-ul si sala de fitness completeaza facilitatile de care dispune cabana, oferindu-ti o experienta de neuitat.

Pretul chiriei este intre 54.000 de dolari/zi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vile chirie vacanta, #chirie cabana elvetia, #vile lux chirie vacanta strainatate , #Vacanta de lux