Vacanta de lux, la reducere: Caraibe, Malaga sau Turcia

Vineri, 13 Aprilie 2012, ora 16:15
6238 citiri
Vacanta de lux, la reducere: Caraibe, Malaga sau Turcia

Ofertele de vacanta sunt generoase si in zilele de Paste, iar site-urile de reduceri iti pun la dispozitie o multime de optiuni: Caraibe, Turcia, Malaga sau Portugalia, la preturi rezonabile.

O excursie in insulele Turks si Caicos, din Marea Caraibelor te costa 7.216 lei, o vacanta in Antalya costa 2.599 lei, iar patru nopti in Costa del Sol din Malaga te va costa doar 1.299 lei, daca alegi un voucher oferit de Adulmec.

Insulele Turks si Caicos - 7.216 lei

Plajele cu nisip alb, ape cristaline si un climat placut sunt cateva dintre detaliile care ne atrag in aceste doua insule din Marea Caraibelor. Situate la sud-est de Bahamas si la o ora de Miami, insulele Turks & Caicos sunt primitoare si pline de plaje virgine si inconjurate de locatii bune pentru scufundari.

Insulele reprezinta un vis tropical, iar faptul ca nu sunt foarte cunoscute reprezinta un bonus.

Voucherul acopera cazarea pentru sapte nopti in hotelul Sibonne Beach de 3 stele, iar plecarile au loc in 7, 13 sau 14 octombrie. De altfel, in pret este inclus biletul de avion dus-intors, taxele de aeroport, transferul pana la hotel si micul dejun.

Antalya - 2.599 lei

Voucherul asigura cazarea pentru 7 nopti in regim All Inclusive la Hotel Club Delfino de 4 stele, biletul de avion si taxele de aeroport.

Hotelul este situat pe malul marii, iar aproape toate camerele au vedere la mare si dispune de restaurant, 3 baruri, piscina in aer liber si piscina interioara.

Oferta este valabila in iunie, iulie si august, iar plecarile au loc in zilele de sambata.

Costa Del Sol - 1.299 lei

Malaga este una din celebrele atractii turistice. Clima, vegetatia si plajele superbe transforma destinatia intr-o locatie de vis.

Voucherul acopera 4 nopti de cazare la hotel Posadas de Espana de 3 stele si biletul de avion, cu toate taxele de aeroport incluse si bagajul de mana inclus.

Lisabona - 1.279 lei

Voucherul acopera 5 zile de cazare cu mic dejun inclus si biletul de avion spre destinatie. Hotelul Residencial Horizonte de 3 stele este situat in centrul Lisabonei, langa statia de metrou Parque.

Zborul pana la destinatie si inapoi acasa se efectueaza de compania aeriana Blue Air.

Istanbul - 999 lei

Istanbulul este una dintre cele mai vizitate locatii din Turcia. Cu 999 de lei va asigurati cazarea pentru 4 nopti la un hotel de 3 stele, denumit Grand Mark din cartierul Fatih, la doar 10 minute de Marele Bazar.

Micul dejun consta intr-un bufet alcatuit din ceai fierbinte si fructe proaspete. Calatoria poate avea loc intre 1 septembrie si 18 decembrie.

#vacanta lux, #voucher vacanta lux, #voucher vacanta , #Vacanta de lux