Unde pleci in mini-vacanta de Paste?

Sambata, 07 Aprilie 2012, ora 00:00
2615 citiri
Unde pleci in mini-vacanta de Paste?

Petrece vacanta de Paste intr-un stil total diferit fata de anii anteriori. Daca pana acum luai masa in familie acasa, anul acesta poti incerca ceva nou: masa in familie la o statiune de lux din Grecia sau intr-o excursie la Viena.

Nici bulgarii nu se lasa mai prejos si au pregatit oferte all inclusive, cu masa de Paste si pachete SPA.

Daca vrei o astfel de mini-vacanta, portalul Adulmec ti-a pregatit si cateva vouchere, cu ajutorul carora vei reusi sa iti cheltuiesti banii inteligent si cu placere.

Thassos - 529 lei

Pentru trei nopti de patru stele la hotelul Blue Dream Palace, aflat pe plaja Trypiti din Thasos, vei plati 529 lei de persoana, pentru o camera cu vedere la mare.

Aici te poti relaxa la SPA, poti inota in piscina interioara dar si cea exterioara, iar copiii se pot bucura de piscina special creata pentru ei.

Ungaria - 450 lei

O alta varianta ideala pentru a-ti petrece Pastele este Ungaria, iar potralul Adulmec iti recomanda Corso Voutique Hotel, in centrul orasului Gyula.

In cele trei nopti de cazare incluse in voucher, poti beneficia aici de sauna finlandeza, camera cu aromaterepie, baie de aburi sau jacuzzi, chiar in hotelul in care esti cazat.

Bulgaria - 39 lei + 112 euro

Voucherul de 39 lei iti asigura o reducere de 50% din pretul vacantei la hotelul de patru stele Laguna Beach din Bulgaria. Astfel, pe langa pretul voucherului trebuie sa mai platesti doar 112 euro de persoana.

De ce sa nu-ti petreci Pastele la un hotel all inclusive, in care sa nu mai ai grija mesei de Paste? Laguna Beach se afla in Albena si-ti pregateste si cateva surprize pentru aceasta perioada: de la pachete SPA pana la teren de mini golf, dar si activitati speciale pentru cei mici.

Viena - 107 euro

Chiar daca nu mai suntem in plin sezon de ski, mini-vacanta de Paste in Austria este o alegere cat se poate de buna. Cu ajutorul voucherului vei plati putin peste 100 de euro, pentru trei nopti de cazare la Austria Tren Appartmenthotel, in Viena.

Hotelul se afla la doar cateva minute de centru, iar asta iti permite sa vizitezi mult mai usor intregul oras si imprejurimile.

#vacanta paste, #oferta vacanta paste, #vacanta Paste last minute , #Vacanta de lux