Top croaziere pe Marea Mediterana: Vacanta de vis e atat de aproape!

Sambata, 19 Iulie 2014, ora 00:00
5773 citiri
Top croaziere pe Marea Mediterana: Vacanta de vis e atat de aproape!

Esti pregatit pentru vacanta vietii tale? Daca ai ajuns in acel punct al vietii in care orice experienta isi pierde stralucirea, cand nu iti doresti nimic mai mult, decat ceea ce este mai bun, e momentul sa-ti petreci vacanta intr-o croaziera.

Paralela 45 iti recomanda cele mai spectaculoase calatorii pe mare, la bordul vaselor de croaziera MSC Splendida, MS Noordam si Sovereign-Pullman.

Sa fii turist pe o nava de croaziera este ca un vis pe care nu il poti compara cu niciuna dintre experientele tale turistice terestre de pana acum.

Calatoria incepe cu imagini fascinante si se incheie cu serviciile premium, unde toata lumea te intampina cu zambetul pe buze. O croaziera perfecta nici nu depinde de anotimp, pentru ca atmosfera pe vas este mereu aceeasi: vesela si plina de efervescenta.

Daca si tu si persoana draga iubiti cultura, istoria si frumosul atunci cu siguranta puteti incerca o croaziera pe Marea Mediterana cu vasul Sovereign, care va acosta in fiecare zi intr-un alt oras. In decurs de cateva ore puteti explora frumusesile locului, puteti cumpara o excursie de la bordul navei sau va puteti face propriul traseu in Barcelona, Tunis, Napoli, Roma, Florenta si Monaco.

Sovereign este cel mai renumit vas al companiei Pullmantur, datorita designului unic si decorurilor elegante.

Cu o capacitate de 2.700 de pasageri, nivelul confortului este foarte ridicat, datorita felului silentios in care navigheaza. Turistii se pot bucura de facilitatile salii de fitness sau se pot relaxa la piscine, sauna sau jacuzzi.

Odata cu lasarea serii, Sovereign devine un oras plutitor: show-urile extravagante, spectacolele de teatru si muzica live, noptile fierbinti in cluburi sau casino-ul sunt cateva dintre atractiile vasului.

Tot pe Marea Mediterana navigheaza si vasul Noordam, dar intr-o croaziera de 11 zile cu opriri in Venetia, Katakolon, Piraeus, Mykonos, Kusadasi, Rhodos, Thira, Salerno si Civitavecchia.

Spatiosul vas va asteapta cu o ambianta eleganta si confort. La bordul acestuia puteti admira o adevarata colectie de arta, care cuprinde printre altele seria de fotografii a celebrilor muzicieni Dizzy Gillespie si BB King.

Facilitatile sunt variate, incepand de la feluri de mancare inedite pana la centre spa. Va puteti relaxa si bucura de soare in locurile special amenajate pentru a putea sta la plaja sau puteti admira apusul soarelui de pe punte, iar daca sunteti o persoana mai activa si dornica sa invete lucruri noi, puteti participa la cursurile de gatit din cadrul Centrului de arta culinara.

Pentru cei mai pretentiosi, o croaziera cu MSC Splendida se ridica la standardul de 5 stele de-a lungul Marii Mediterane cu opriri in Genova, Napoli, Messina, La Goulette, Barcelona, Marsilia si Genova.

MSC Splendida este o linie de croaziera de lux din clasa "Fantasia", la bordul careia nu veti avea o simpla calatorie, ci o experienta inedita, un rasfat in stil italienesc.

Splendida este un vas dotat cu tehnologie de ultima ora, unde majoritatea cabinelor beneficiaza de balcoane, iar pentru pasagerii care prefera o atmosfera mai exclusivista, exista un serviciu de 5 stele in MSC Yacht Club. In aceasta zona sunt disponibile 71 de apartamente si majordom 24/7.

Va puteti rasfata in saune, bai turcesti, solare, camere de relaxare, sala de masaj, jacuzzi in cadrul MSC Aurea Spa. Exista de asemenea si patru piscine, o sala de exercitii, teren de squash si sansa de a trai experienta unui pilot de Formula 1.

Splendida se mandreste cu faptul ca gastronomia este excelent reprezentata la bordul ei. Cele patru restaurante cu specific diferit impresioneaza prin stil, rafinament si savoarea retetelor pregatite.

Fie ca vorbim despre restaurantul italienesc cu vinuri recunoscute, detalii pe portelanuri, tacamuri de argint, cel mediteranean sau cel mexican, culminand cu rafinata intalnire a bucatariilor frantuzesti si italienesti, la bordul navei Splendida are loc in fiecare seara un adevarat festin.

#oferte croaziere, #croaziera Marea Mediterana, #croaziere last minute , #Vacanta de lux