Relaxare pe bani putini. Mergi in vacanta pe voucher

Marti, 19 Iunie 2012, ora 13:16
4420 citiri
Relaxare pe bani putini. Mergi in vacanta pe voucher

Canicula de afara ne face sa ne dorim din ce in ce mai tare sa evadam, sa ne relaxam si sa lenevim la soare, pe malul marii, oriunde ar fi aceasta.

Ofertele luxoase de vacanta sunt numeroase, agentiile de turism deschizandu-ne usa catre aproape orice colt al lumii. Care sunt insa cele mai bune oferte ale saptamanii, conform Adulmec.ro?

Voucherele de reduceri sunt din ce in ce mai populare, asa ca Business24 s-a interesat care sunt cele mai bune preturi pentru vacante de neuitat.

O oferta are ca destinatie Palma de Mallorca, unde voucherul acopera cazarea pentru o persoana, cu demipensiune, la hotel HSM Alejandria de trei stele si transportul cu avionul. Voucherul costa 1.525 lei, pe langa care mai trebuie sa achitati 95 de euro de persoana, taxe de aeroport. Cei care doresc sa profite de aceasta oferta trebuie sa se grabeasca, ultima plecare avand loc in 21 iunie.

Un alt voucher disponibil este pentru o vacanta de vis in Kusadasi in sistem All Inclusive. Pentru 420 de euro, timp de 7 nopti ai asigurata cazarea la Hotel Onyria Claros Beach&Spa Resort de cinci stele, unde vei fi tratat regeste. Oferta este valabila pentru sejururile in perioada 6 iunie - 9 iulie sau 23 august - 30 septembrie. Ca la majoritatea ofertelor, voucherul este destinat unei singure persoane, iar pentru completarea rezervarii sunt necesare doua vouchere.

O alta vacanta luxoasa poate fi achizitionata cu 899 de euro cu directia Tenerife. Voucherul asigura cazarea pentru 7 nopti cu demipensiune la hotel Sol Tenerife de patru stele, care se situeaza pe faimoasa Playa de la Americas, "capitala petrecerilor" de pe insula. De altfel, in pret este inclus si avionul cu toate taxele incluse, dar si transferul pana la hotel si inapoi la aeroport, asistenta turistica si asistenta medicala.

Doritorii pot pleca in aceasta vacanta pe 19 ori 26 iunie, 3 sau 10 iulie, 28 august, 4, 11, 18 sau 26 septembrie sau pe 2 octombrie.

Ceva mai aproape de casa, dar tot in apropiere de apa, gasim cateva vacante la preturi acceptabile datorita reducerilor practicate. Astfel, la Baile Felix, pentru cinci nopti de cazare cu demipensiune si tratament la hotel Termal de trei stele, trebuie sa platiti 198 de euro de persoana. Din pacate, oferta nu include transportul.

In celalalt colt de tara, la Mamaia, gasim o alta oferta. Pentru 499 de lei va asigurati cazarea pentru trei nopti, doua persoane, intr-o camera dubla. In plus, pretul acopera micul dejun si accesul la piscina ori sala de fitnes a hotelului Laguna Mamaia, de patru stele. Doritorii trebuie sa se grabeasca, voucherul putand sa fie folosit doar pana la finalul lunii iunie.

Tot la malul marii gasim o oferta mai speciala. Prin intermediul unui voucher, veti plati doar 220 de lei in loc de 450 lei pentru o croaziera de o zi pe iaht cu plecare din Portul Constanta. In plus, oferta este valabila pentru doua persoane, mai putin in weekend, cand pretul acopera doar plimbarea unei singure persoane.

#vacanta reducere, #vacanta mare, #vacanta voucher , #Vacanta de lux