Prinde bilete pentru excursia de 10.000 de dolari cu trenul prin Japonia

Sambata, 06 Mai 2017, ora 00:00
6289 citiri
Prinde bilete pentru excursia de 10.000 de dolari cu trenul prin Japonia
Foto: amuzen

Japonezii au mizat de multa vreme pe dezvoltarea unei retele feroviare performante, dar in ultimii ani accentul se pune pe crearea unei industrii turistice de lux pe rutele care strabat arhipelagul nipon.

Astfel s-a nascut si Shiki-Shima (Experienta), o garnitura feroviara de lux in care un bilet poate ajunge si la 10.000 de dolari, dar nivelul serviciilor tinde sa justifice din plin acest tarif, dupa cum relateaza IB Times.

Trenul de lux te va purta timp de 3 zile prin Japonia, iar pretul unui bilet in aceasta excursie incepe de la 2.860 dolari si poate depasi pragul de 10.000 USD. Iar cum in garnitura de 10 vagoane au loc doar 34 de pasageri, poti fi sigur ca vei beneficia de toata atentia pe care o meriti.

"Cu Shiki-Shima, vrem sa cream un nou etalon al serviciilor in istoria calatoriilor pe calea ferata", a explicat Testuro Tomito, presedintele companiei East Japan Railway, cea care a pregatit aceasta surpriza cu aer exclusivist pentru calatori.

Foto: amu-zen

La bord vei fi intampinat intr-o atmosfera care iti va dezvalui pe deplin stilul japonez de viata, designerul Ken Kiyoyuki Okuyama folosind modele si materiale traditionale in decorul trenului de lux.

In apartamentul principal al garniturii vei gasi inclusiv o cada in lemn de chiparos, in vreme ce carpetele care sunt asternute pe podea sunt realizate de Oriental Carpet Mills, o firma care a lucrat inclusiv covoarele de la Vatican.

Foto: jp-rail-sg

Meniul este alcatuit de chefi prezenti in catalogul Michelin, iar argintaria pe care o ei gasi la masa este realizata de Yamazaki Kinzoku Kogyo, designerul care s-a ocupat si de realizarea tacamurilor de argint pentru banchetul festiv de la ceremonia Premiilor Nobel din acest an.

Din pacate, pentru a incerca tentatiile unei calatorii de lux cu trenul Shiki-Shima prin exotica Japonie va trebui sa astepti inca un an, toate locurile fiind rezervate pana in martie 2018.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#calatorii Japonia, #tren lux Japonia, #tren Shiki Shima, #vacante lux , #Vacanta de lux