Planuieste urmatoarea vacanta cu Louis Vuitton City Guides 2014

Sambata, 31 August 2013, ora 00:00
2595 citiri
Planuieste urmatoarea vacanta cu Louis Vuitton City Guides 2014

Louis Vuitton a lansat Louis Vuitton City Guides 2014, o colectie de ghiduri turistice in care vei descoperi secretele marilor destinatii precum Cape Town, Hong Kong, Londra, Los Angeles, Mexico City, Miami, Moscova, New York, Paris, Beijing, Sao Paulo, Seoul, Sydney, Tokyo sau Venetia.

Ghidurile au fost realizate de cativa jurnalisti si autori cunoscuti din fiecare oras, care nu s-au sfiit sa fie subiectivi si sa-ti vorbeasca si de altceva decat de obiectivele clasice, scrie ilvoelv.com.

Vei gasi in aceste ghiduri informatii despre cele mai exclusiviste hoteluri, dar si despre cele mai bune magazine de ciocolata, despre restaurante de cartier, dar si despre buticuri elegante de lux, despre locuri in care poti dansa, dar si despre muzee inedite.

Toate sugestiile sunt facute fara a tine cont de preturi, ci de calitatea a ceea ce gasesti in locurile recomandate.

Colectia Louis Vuitton City Guides 2014 te pune la curent cu tendintele si iti ofera recomandari pe care nu le gasesti in alta parte, fiindu-ti de folos si daca ai mult timp la dispozitie si daca esti in calatorie de afaceri in respectivele orase.

Ghidurile Louis Vuitton pentru 2014 vor fi lansate in luna noiembrie, in doar 3.000 de exemplare si le vei putea gasi in marile Magazine Louis Vuitton din intreaga lume.

Fiecare ghid costa 40 de dolari, iar daca vrei sa le pastrezi elegante iti recomandam si cutia de lac creata special pentru ele, in editie limitata, ce poate gazdui toate cele 15 ghiduri. Pretul ei este de 600 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#plan vacanta 2014, #Louis Vuitton City Guides 2014, #Louis Vuitton City Guide , #Vacanta de lux