Ghid de vacanta: Six Senses Zighy Bay, complexul spa din golful Oman care iti reda pofta de viata

Sambata, 25 Februarie 2017, ora 00:00
6532 citiri
Ghid de vacanta: Six Senses Zighy Bay, complexul spa din golful Oman care iti reda pofta de viata
Foto: Six Senses

Daca vara da semne ca ar cam vrea sa se retraga de pe meleagurile noastre, nu trebuie sa iti faci prea multe griji. Oricand poti incerca clipe de rasfat deplin intr-un complex de vile cu salon spa.

Six Senses Zighy Bay este o astfel de oaza ce relaxare menita sa iti trezeasca toate simturile la viata, relateaza Extravaganzi. Iata si ce vei gasi in interiorul complexului din golful Oman.

Plasat intre munti si plaja privata de 1,5 km, complexul Six Senses Zighy Bay foloseste stilul architectural traditional din Oman ca pe un laitmotiv al luxului si elegantei.

Cladirile zidite din piatra au un aspect rustic care se incadreaza perfect in peisajul arid al zonei. Curtile interioare beneficiaza insa de zone de relaxare impodobite cu palmieri si de piscine private.

Interiorul vilelor traditionale se dovedeste spatios si confortabil, saloanele avand TV cu ecran mare si sistem home cinema, terase exterioare, iar in unele cazuri poti nimeri intr-o vila cu crama si salon privat de masaj.

Complexul pare dedicat sejururilor linistite in care sa te bucuri din plin de tratamentele oferite in centrul spa sau in salile hamam destinate masajului oriental.

Gazdele sunt dispuse sa te dezmorteasca total, programul zilnic cuprinzand oferte de snorkeling, cursuri de gatit, croaziere si excursii in zona.

Privelistea poate fi savurata si in timpul meselor servite la restaurantul Sense on the Edge, plasat la o inaltime de 293 de metri deasupra tarmului, iar ospitalitatea gazdelor si calitatea serviciilor de 5 stele te vor face sa simti din plin fiecare clipa de rasfat oriental traita in complexul Six Senses Zighy Bay.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta lux, #vacanta exotica, #complex spa Oman, #complex Six Senses Zighy Bay , #Vacanta de lux