Milaidhoo, locul unde poti lasa deoparte toate grijile

Sambata, 16 Septembrie 2017, ora 00:00
5990 citiri
Milaidhoo, locul unde poti lasa deoparte toate grijile
Foto: Extravaganzi

Nici nu mai este nevoie sa-ti amintim faptul ca arhipelagul Maldivelor este un taram perfect pentru relaxare, dar una dintre micutele insule s-ar putea sa te faca sa te indragostesti iremediabil de acest paradis retras.

Milaidhoo Island reprezinta o statiune formata din 50 de vile, care sunt amplasate atat pe pontoane suspendate deasupra valurilor, cat si pe pamant, arata Extravaganzi.

Amplasata pe atolul Baa, inclus intr-o rezervatie a biosferei protejata de UNESCO, micuta statiune este un loc unde toate grijile tale de zi cu zi se vor risipi imediat, lasand loc pentru distractie si relaxare.

Plajele albe, vegetatia abundenta de pe insula si apele azurii ale oceanului te vor face sa te simti ca in paradis. Pe langa acestea se adauga si confortul dat de vilele care combina stilul traditional cu accesorii ale vietii moderne.

Pe langa placerea de a inota in apele ceanului, poti gasi o oaza de relaxare si in piscinele care sunt atasate fiecarei vile.

Un centru spa pozitionat, de asemenea, pe un ponton suspendat deasupra apei te asteapta pentru incredibile sesiuni de masaj si bai in ierburi aromatice care iti vor reda pofta de viata. Un alt pavilion asemanator ofera sesiuni de yoga pentru doritori.

Restaurantele si barurile de pe tarm sunt si ele un loc bun de frecventat, mai ales ca peisajul imbie sa stai cat mai mult la masa pentru a savura pe indelete privelistea paradisiaca din fata ochilor tai.

Printre activitatile oferite de gazde se numara sesiunile de inot cu delfinii, scufundari, croaziere pe ocean sau sedinte de observare a rechinilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta maldive, #Milaidhoo Island Resort, #vacanta lux , #Vacanta de lux