Distractie garantata cu ofertele Norwegian Cruise Line: All inclusive si tinute dupa inspiratia fiecaruia!

Sambata, 01 Aprilie 2017, ora 00:00
5464 citiri
Distractie garantata cu ofertele Norwegian Cruise Line: All inclusive si tinute dupa inspiratia fiecaruia!

Primavara aceasta promite sa fie sezonul relaxarii totale, daca alegi sa iti rezervi o croaziera pe unul din vasele de linie ale companiei Norwegian.

In cazul in care ai evitat pana acum calatoriile transoceanice la bordul navelor de lux din cauza tinutei obligatorii sau a programului strict de servire a mesei, de acum nu mai ai de ce sa iti faci griji: compania nordica a lansat un pachet Premium All Inclusive pentru clientii din Romania.

Gata, este vremea distractiei dusa la cote maxime, iar tu te poti bucura de o experienta extraordinara la bordul unuia dintre cele 14 vase de croaziera care compun flota Norwegian Cruise Line, mai ales ca rezervarile facute in luna aprilie iti aduc si reduceri importante.

"Compania isi propune sa ofere clientilor sai o vasta flexibilitate in alegerea unui pachet turistic pe mare si creeaza noi tendinte in ceea ce priveste croazierele moderne pe ocean, la bordul navelor mari.

Prin introducerea mai multor elemente in costul initial al calatoriei, turistii se pot bucura de mai multe experiente in timpul croazierelor organizate de Norwegian, fara alte costuri suplimentare", anunta Andra Pascu, director Travel Communication, partener pentru Romania al companiei nordice.

Pachetul Premium All Inclusive de la bordul vaselor de croaziera iti garanteaza o selectie variata de bauturi premium alcoolice si non-alcoolice in toate barurile. saloanele si locurile de servit masa, oricand, pe toata durata croazierei, experiente culinare unice in locurile de servit masa la bordul navei - bufete, demonstratii de gatit, gratare preparate pe punte, ca si activitati exclusive de divertisment, hituri de pe Broadway, spectacole, muzica, stand-up comedy si facilitati de agrement pentru toate varstele.

Mai mult, cazarea in zona denumita The Heaven a navelor iti creste automat statutul de pasager Norwegian, compania oferind clientilor care aleg aceasta varianta diverse beneficii si privilegii suplimentare.

"Compania Norwegian a fost intotdeauna inovatoare in domeniul croazierelor, iar introducerea pachetului Premium All Inclusive ridica la un cu totul alt nivel modalitatea in care organizam turismul de croaziera, lipsit de griji si relaxat.

Serviciile suplimentare, introduse recent, se adauga multitudinii de servicii care confereau un caracter special oricarei croaziere Norwegian, inclusiv cel mai captivant loc de servire a mesei si moduri inedite de divertisment pe mare", explica directorul general pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, Christian Boell.

Cu o experienta de peste 50 de ani in organizarea croazierelor maritime de lux, Norwegian Cruise Line este una dintre putintele linii de croaziera ce detine propria insula, Great Stirrup Cay din Bahamas, si urmeaza sa deschida o noua insula ca centru de divertisment, Harvest Caye, din Belize.

Pachetul Premium All Inclusive este disponibil la bordul tuturor navelor companiei, inclusiv pe cele care deservesc rutele europene din Marea Nordului si Mediterana.

Oferta promotionala a lunii aprilie asigura reduceri de pana la 200 de euro/cabina la biletele achizitionate in aceasta perioada.

#vacanta lux, #croaziera Norwegian, #pachet Premium All Inclusive Norwegian, #Norwegian Cruise Line, #oferta croaziere Romania , #Vacanta de lux