Descopera riviera ateniana: Divani Apollon Palace & Thalasso, oaza de relaxare pentru vacanta ta

Sambata, 29 Aprilie 2017, ora 00:00
7909 citiri
Descopera riviera ateniana: Divani Apollon Palace & Thalasso, oaza de relaxare pentru vacanta ta
Foto: divaniapollonhotel

La doar doi pasi de capital Greciei, pe riviera ateniana, Divani Apollon Palace & Thalasso se dovedeste o perla ascunsa de zgomotul agitatiei marelui oras, statiunea combinand in mod placut luxul cu relaxarea simpla data de terapiile naturale oferite de valurile marii.

Linia de palmieri care insoteste soseaua Vougliameni te va conduce direct spre aceasta oaza de relaxare totala, descrie revista Luxatic.

342 de locuri de cazare sunt disponibile in orice sezon oaspetilor care ajung la Divani Apollon Palace, statiunea beneficiind de o expunere perfecta la soarele care scalda coasta elena.

Este un loc unde poti lasa toate grijile deoparte, serviciile room-service & dining fiind disponibile 24 de ore din 24.

Este si singura statiune din regiunea ateniana care beneficiaza de un centru spa de tip Thalasso, o terapie bazata pe beneficiile oferite de valuri.

Daca te simti ceva mai activ, poti incerca, de asemenea, moderna sala de gimnastica din interiorul centrului spa.

Terasa Anemos te imbie sa petreci o dupa-amiaza relaxanta inconjurat de numeroasele piscine si gradini ale hotelului Apollon.

La doi pasi de statiune, poti sa te rasfeti cu sedinte de shopping la centrul Glyfadi, iar de aici pana in celebra piata Syntagma nu mai ai decat o distanta mica de parcurs.

Pe scurt, la Divani Apollon Palace & Thalasso ai parte de toate atractiile oferite de capitala elena, dar si de sedinte de relaxare si tratament personalizate dupa preferintele tale.

#centru spa thalasso, #centru spa Atena, #vacanta grecia, #Divani Apollon Palace Atena , #Vacanta de lux