Cum isi petrec vacanta liderii industriei IT

Joi, 12 Iulie 2012, ora 09:01
1733 citiri
Cum isi petrec vacanta liderii industriei IT

Fiecare dintre noi are nevoie de un loc pentru a evada de stresul cotidian, iar liderii industriei IT nu fac exceptie de la aceasta regula. Cu toate acestea, ei ridica ideea de vacanta la cu totul alt nivel.

Acesti milionari isi petrec putinul timp liber in activitati precum golful pe malul oceanului si, eventual, pe insulele pe care le detin.

De exemplu, iarna trecuta, Bill Gates a inchiriat aceasta vila in Wellington, Florida, pentru suma de 600 mii de dolari pe luna, noteaza BusinessInsider.

Spatioasa vila are o suprafata de aproximativ 2,000 de mp, cu opt dormitoare si sase bai.

Domeniile vilei se intind pe 1,6 hectare, pe care se gasesc pana si grajduri pentru cai. In plus, beciurile vilei sunt pline cu sticle de vin de cea mai buna calitate.

In 2007, Eric Schmidt de la Google a cumparat vila Ellen De Generes pentru suma de 20 milioane de dolari. Casa se afla in Montecito, California. Numai dormitorul are o suprafata de aproape 400 de metri patrati, ocupand practic, un etaj intreg. Si este destul spatiu si afara. Domeniile se intind pe o suprafata de 1,5 hectare de gradini cu fantani si pomi roditori.

De asemenea, Paul Allen de la Microsoft, desi incearca sa isi vanda in momentul de fata o insula privata, are totusi o splendoare de vila in Malibu, pe care a platit 25 milioane de dolari. Are cinci dormitoare, piscina, camera pentru vizionat filme si sala de fitness.

In plus, dormitorul este mai spatios ca majoritatea apartamentelor din New York.

#case vacanta milionari, #vacante lideri industria IT, #case de vacanta de lux , #Vacanta de lux