Cel mai extravagant accesoriu al verii: Relaxeaza-te in barca-jacuzzi

Sambata, 11 Iulie 2015, ora 00:00
3084 citiri
Cel mai extravagant accesoriu al verii: Relaxeaza-te in barca-jacuzzi
Foto: Firebox

Seamana cu o trasnaie fara limite, dar promite o distractie pe cinste pentru participantii care accepta sa navigheze alaturi de tine intr-o cada incalzita ce poate pluti pe apa unui lac de munte.

Hot Tug seamana cu un vapor pe aburi, dar este mult mai relaxant decat o ambarcatiune reala. Cada plutitoare incalzita se dovedeste a fi accesoriul menit sa iti faca frumoasa vacanta petrecuta pe malul apei, arata portalul Firebox.

Cu Hot Tug poti pleca intr-o aventura acvatica chiar si in apele unui lac glaciar fara sa simti raceala apei nici macar pentru o secunda.

Barca jacuzzi se dovedeste perfect flotabila, fiind instalata de fapt, intr-un mini-remorcher acvatic. Hot Tug poate adaposti pana la 6-8 petrecareti, in functie de greutatea fiecaruia.

Cada este umpluta cu apa care va fi incalzita de un boiler alimentat cu lemne, de unde si asemanarea cu un vaporas pe aburi.

Pretul este de 30.000 de lire sterline, dar extravaganta barcuta se dovedeste durabila si atragatoare, ceea ce inseamna ca o vei putea folosi multi ani de acum inainte.

Ambarcatiunea destinata unei zile relaxante pe lac este construita din lemn si acoperita cu poliester. Boilerul si arzatorul sunt construite din otel inoxidabil, iar temperatura apei este controlata de un termometru.

Cada plutitoare este propulsata de un motor silentios care te va ajuta sa inaintezi pe apa sau sa te intorci rapid la mal. Functioneaza cu 14 baterii de 6 volti pe care le poti reincarca in aproximativ o ora.

Hut Tug vine si cu alte dotari de siguranta, printre care se numara 8 veste de salvare pentru "echipajul" tau, dar si o pompa sumersibila cu furtun pentru alimentarea/golirea ambarcatiunii.

#accesorii vacanta, #barca jacuzzi, #barca Hot Tug , #Vacanta de lux