Carnavalul de la Venetia: Sarbatoreste si tu ultimele zile de festival

Sambata, 09 Februarie 2013, ora 00:00
4319 citiri
Carnavalul de la Venetia: Sarbatoreste si tu ultimele zile de festival

Venetia este plina de culori, de masti si de buna dispozitie in aceste zile, cand zeci de mii de oameni sarbatoresc in strada Carnavalul orasului. Daca iti doresti sa te numeri printre participanti, nu e prea tarziu.

Business24 iti ofera toate informatiile pentru cateva zile de cazare in Venetia. Tot ce iti mai trebuie este o masca deosebita.

Tema acestui an este "Viata in culori", iar parada de deschidere, din 2 februarie, a fost impresionanta: in timpul ceremoniei, un "inger" a coborat din turnul catedralei din Piata San Marco, pentru a vesti sarbatoarea, asa cum este traditia de sute de ani.

Daca ti-ar fi placut sa te numeri printre zecile de mii de participanti mascati, afla ca nu este totul pierdut: cele mai renumite manifestatii au loc pe 12 februarie, in timpul paradei de inchidere a festivalului.

Business24 iti recomanda cateva oferte pentru un scurt sejur la finalul sarbatorii venetiene.

Zepelin Tour ofera o mini-vacanta de lux de 3 nopti cu mic dejun, in perioada 10-13 februarie, la Hotel Duodo Palace 4*, in valoare de 450 de euro/persoana. Pretul include zbor direct Blue Air si taxele de aeroport.

Hotelul Duodo Palace 4* reprezinta o cladire istorica aproape de Piata San Marco si teatrul La Fenice, la 10 minute de mers pe jos de la Podul Rialto.

Komsi Travel iti pune la dispozitie tot de 3 nopti, in aceeasi perioada, insa la Hotel NH Laguna Palace 4*. Costul vacantei este de 350 de euro. Pretul include zbor cu avionul si ghid turistic.

Hotel NH Laguna Palace Mestre-Venetia are un design contemporan atractiv. Are acces direct la canal, iar oaspetii pot ajunge cu barca pana in Piata San Marco. Hotelul este amplasat la 15 minute de aeroportul Venetia Marco Polo si la 5 minute de gara centrala din Mestre.

#sejur Carnaval Venetia, #parada Carnaval Venetia, #vacanta Carnaval Venetia, #cazare Carnaval Venetia , #Vacanta de lux