Ai iaht? Vino la noua plaja din Muntenegru

Sambata, 07 Iulie 2012, ora 00:00
5467 citiri
Ai iaht? Vino la noua plaja din Muntenegru

O noua plaja de lux s-a deschis in Muntenegru la inceputul lunii. Aici iti iti poti parca linistit iahtul si poti petrece pana dimineata, pentru ca esti tratat regeste, cu muzica lounge, paturi comode si albe, fotolii de puf si piscina pana la orele diminetii.

Purobeach Porto Montenegro este o locatie spectaculoasa, asezata pe mini-peninsula in mijlocul Porto Montenegro, avand o priveliste impresionanta cu apa si munti, 180 de grade.

Muzica atent selectata de catre DJ iti induce o stare de spirit relaxata, si te tine asa de la inceputul dupa-amiezei pana noaptea tarziu. Unele dintre cele mai mari placeri pe care le poti trai aici sunt momentele de relaxare in paturile speciale pe care poti sta intins la soare, sa savurezi o salata langa mare, sau sa te relaxezi in interior, la umbra, pe cele mai comode canapele si fotolii de puf.

Apusul in Purobeach este unul unic, intrucat soarele care apune in spatele muntilor Bay din Kotor lumineaza cald apa si intreaga plaja. Odata cu apusul soarelui incep petrecerile cu muzica de calitate, mancare buna si bauturi rafinate.

Aici ai parte de bar exterior si interior, masaj in aer liber, zeci de paturi in jurul piscinei, paturi de spuma in fata piscinei, zone private dar si zone speciale pentru cina.

In aceasta perioada, pana in luna septembrie, plaja se deschide in fiecare zi incepand cu ora 11.

Pe aceasta plaja poti ajunge de oriunde, doar urmand indicatoarele catre Porto Montenegro.

Daca vrei sa ajungi cu barca proprie, poti sa iti ancorezi iahtul chiar langa Purobeach. Coordonatele sunt 42 de grade 26 minute si 13 secunde latitudine Nordica si 18 grade 41 minute si 21 de secunde longitudine estica.

Aflata Bay of Kotor si Marina Porto Montenegro, plaja este la doar cateva minute de mers pe jos de Tivat si 10 kilometri distanta de Kotor. Aeroportul Tivat se afla la sapte minute distanta, iar aeroportul Dubrovnik este la o distanta de o ora si douazeci de minute de mers cu masina.

Cum ajungi acolo si unde te cazezi?

Pentru a ajunge la Tivat ai zborul Bucuresti - Belgrad - Tivat cu Jat Airwas, ce dureaza doua ore si 30 de minute. Cu tot cu escala, drumul ajunge pana la patru ore si 10 minute. Daca alegi sa pleci in 25 iulie, pretul unui bilet este de 325 de euro, in acest moment, potrivit lui Sorin Vaduvoiu, directorul general Perfect Tour.

El iti ofera si cateva variante de cazare in zona. Astfel, la hotelul "Le Meridien Lav", in Podstrana, Central Dalmatia. Intre 1 iulie si 31 august, pretul pentru o persoana 176 de euro pe noapte.

O alta varianta ar fi hotelul "Rixos Libertas", in Dubrovnik, unde cazarea costa in aceasta perioada 128 euro de persoana pe noapte, cu mic dejun inclus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta Muntenegru, #Purobeach Porto Montenegru, #plaja yaht Muntenegru , #Vacanta de lux