Viziteaza cele mai frumoase locuri din America, la bordul unui avion privat

Sambata, 13 Aprilie 2013, ora 00:00
5071 citiri
Viziteaza cele mai frumoase locuri din America, la bordul unui avion privat
Foto: privatejetdaily.com

Exploreaza America in toata splendoarea sa in intr-o excursie de 18 zile, cu un avion privat! Vei ajunge in destinatii precum Miami, Nevis, Buenos Aires sau Costa Rica, timp in care vei avea ocazia sa te relaxezi complet, sa faci plaja pe cele mai frumoase plaje si sa inoti cu balenele in Oceanul Pacific.

Odata ajuns la fiecare destinatia poti sa iti personalizezi calatoria cu o multime de excursii optionale de la echitatie, la snorkeling, inot cu balenele si pana la degustari de mancaruri traditionale si vizite la cele mai renumite restaurante din fiecare regiune.

Pentru 2014, lantul hotelier Four Season organizeaza astfel de excursii inpreuna cu Tour operatorul TCS & Starquest Expeditions, la bordul unui Boeing 757, in care vor intra doar 56 de pasageri. Vei zbura direct catre fiecare destinatie si vei ateriza cat mai aproape posibil.

24 februarie 2014: Miami

Foto: california-tour.com

Prinul obiectiv este Miami, acolo unde ii vei intalni pe colegii de calatorie, pe membrii echipajului si pe cei care conduc expoeditia la o cina festiva la hotel.

Hotelul Four Seasons din Miami se afla langa plaja Biscayne Bay si te asteapta cu un amestec de spirit European cu farmecul latino-american. Daca esti obosit dupa zbor, te poti relaxa la spa sau la piscina, sau, pur si simplu, savurand un cocteil la soare.

25-27 februarie: Nevis

Foto: nest-diving.org

Incepi calatoria prin frumusetile naturale ale Americilor cu o plimbare peste apele stralucitoare ale Caraibilor catre insula St. Kitts, jumatate din statul format din insulele St. Kitts si Nevis. La ajungerea pe insula St. Kitts vei fi intampinat si escortat cu barca catre insula Nevis. Descoperita de Christopher Columb in 1942, Nevis emana farmecul unui mic oras cu plaje de cea mai inalta calitate.

Aici te poti imbarca pe un catamaran pentru a servi un picnic pe o plaja indepartata, poti face snorkeling si poti vedea broaste testoase plimbandu-se aievea prin apele transparente. In plus, poti vedea plantatiile de trestie de zahar, poti juca cricket pe plaja si chiar golf in locuri special amenajate.

28 februarie - 2 martie: Buenos Aires, Argentina

Foto: localeats.com

In 28 februarie vei zbura spre sud, la Buenos Aires, orasul natal al dansului de tango si zona cu cele mai bune mancaruri si vinuri de pe continent. Aici vei fi cazat in cartierul Recoleta pentru trei nopti, la Hotelul Four Seasons Buenos Aires.

3-5 martie: Carmelo, Uruguay

Foto: claudfront.net

Pentru a ajunge in Uruguay te vei imbarca intr-un feribot de mare viteza si vei ajunge la situl UNESCO Colonia del Sacramento, fondat de portughezi in 1860.

Hotelul in care esti cazat aici este inconjurat de vii si pomi de eucalipt, avand in interior podele finisate manual, textile si obiecte de arta cu specific uruguayan. Piscina este inconjurata de iarba de pampas, iar tratamentele de spa folosesc un antioxidant extrem de puternic: strugurii de Uruguay.

6-8 martie: Peninsula Papagayo, Costa Rica

Foto: golfworldresorts.com

Din Montevideo, Uruguay, poti zbura catre provincia Guanacaste din nordul Costa Rica, unde te vei caza la Hotelul Four Seansons Costa Rica, pe peninsula Papagayo. Aici vei gasi o multime de plaje aurii, coaste erodate de ape si brize imbietoare.

9-11 martie: Punta Mita, Mexico

Foto: puntamita-adventures.com

Sosirea ta pe Riviera Mexicana coincide cu vizita balenelor cu cocoasa, in migratia lor anuala. Impreuna cu un expert oceanograf, te poti avanta in apele Pacificului pentru a face cunostinta cu acesti giganti blanzi. Chiar si la suprafata este un spectacol sa le vezi cum lovesc cu coada suprafata apei.

Apoi urmeaza o aventura de snorkeling si scufundari in insulele Marietas, unde vei inota in apele calde si cristaline impreuna cu sute de pesti tropicali viu colorati. In ultima ta seara aici vei participa la un dineu de gala intr-o vila aflata in varful unui deal de unde se vede plaja Banderas Bay.

12-13 martie: Los Angeles

Foto: bhmpics.com

In 12 martie iti vei lua la revedere de la Mexico si vei zbura in nord, spre Orasul Ingerilor. Aici vei avea parte de inca o cina festiva de "la revedere" si, dupa o noapte de cazare la hotelul Four Seasons Los Angeles, te vei indrepta catre aeroport pentru zborul tau independent, catre casa.

Excursia in America te costa 62.950 de dolari pentru doua persoane, pret in care este inclus transportul cu avionul privat, cazarea la hotelurile rezervate de Four Seasons, toate mesele, transportul cu masina, excursii si contributii filantropice. Singurele bilete care nu sunt incluse in acest pret sunt cele de transport pana la Miami si, inapoi, de la Los Angeles in Romania.

Urmatoarea excursie va incepe in 24 februarie 2014 si se va termina in 13 martie 2014, iar daca vrei sa participi si tu, va trebui sa ii contactezi pe organizatori.

#excursie America, #exploreaza americile, #vacanta avion privat , #Top luxury