Vara ta incepe chiar acum! Ce spui de un ultra all inclusive in Varadero?

Sambata, 15 Aprilie 2017, ora 00:00
9843 citiri
Vara ta incepe chiar acum! Ce spui de un ultra all inclusive in Varadero?
Foto: Meliacuba

Sezonul tau estival poate incepe inca de pe-acum, daca alegi sa te rasfeti cu o vacanta de lux in Cuba, la Varadero Beach.

Mai mult, gazdele de la Paradisus Princesa del Mar Resort & Spa s-au gandit ca vei avea nevoie de intimidate in oaza ta de relaxare, asa ca intregul complex seamana cu un hotel de lux ascuns in mijlocul unei statiuni mai mari, relateaza portalul Extravaganzi.

Complexul Paradisus Princesa del Mar este unul de tip ultra all-inclusive de 5 stele dedicat exclusiv adultilor.

Hotelul cu 630 de camere este ascuns in mijlocul statiunii Varadero Beach, oferind zone de relaxare si distractie ferite de ochii celorlalti turisti.

Serviciile sunt extraordinare, iar din camera ta cu pat baldachin poti iesi direct spre piscinele private ale hotelului.

De altfel, complexul are 3 piscine de tip laguna si alte 5 bazine cu hidromasaj, perfecte pentru sedintele de relaxare in apa. Toate sunt inconjurate de gradini luxuriante, al caror colorit iti va fermeca si mai mult privirea.

Plaja Veija este o fasie privata de plaja detinuta de hotel, iar de aici iti poti gasi usor drumul spre restaurantele din complex, locul fiind ideal atat pentru a te bronza la soare, cat si pentru plimbari romantice la apus.

Cu servicii demne de un cap incoronat si un peisaj luxuriant care defineste perfect atmosfera din Caraibe, Paradisus Princesa del Mar este destinatia ideala pentru un concediu de lux petrecut departe de agitatia lumii moderne.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta Cuba, #complex Paradisus Princesa del Mar, #sejul lux Cuba, #destinatii vacanta , #Top luxury