Sampania "on the rocks", deliciul petrecerilor din arsita verii

Vineri, 01 Mai 2015, ora 00:00
8099 citiri
Sampania "on the rocks", deliciul petrecerilor din arsita verii
Foto: Luxerist

Pregateste-te sa dai startul exuberantelor petreceri de vara cu o sampanie delicioasa si exotica in acelasi timp.

Moet Ice Imperial este o surpriza pentru iubitorii bauturilor fine, pastrand in acelasi timp traditia casei de vinuri din Franta si adaugand o senzatie de racoare data de cuburile de gheata pe care pe poti adauga in cupa.

Iar ca petrecerea sa fie si mai reusta, Moet iti pune la dispozitie si accesoriile perfecte pentru un pool party, anunta revista Wowozine.

On the rocks

In primul si primul rand trebuie spus ca Moet Ice Imperial a fost creata special pentru a fi servita cu gheata.

Compozitia ei rafinata permite acest lucru gratie unei combinatii perfect intre soiurile atent selectate de catre oenologii francezi.

Moet Ice Imperial ofera senzatia delicioasa data de efervescenta si parfumul strugurilor din soiul Pinot Noir intr-o combinatie noua in care se amesteca cu buchetul picant al strugurilor Pinot Meunir si savoarea racoroasa a soiului Chardonnay.

Perfecta pentru o dupa amiaza de vara, sampania moet Ice Imperial promite sa fie vedeta acestui sezon estival.

Iar ca intalnirea cu invitatii tai sa se deruleze dupa tot tipicul unui party stilat, Moet Chandon iti pune la dispozitie si accesoriile necesare servirii acestei bauturi rafinate.

Fie ca este vorba de o tava plutitoare in forma de colac de salvare, de cupe de sampanie sau de frapiere, magazinele agreate Moet Chandon sunt gata sa te accesorizeze pentru vara ce vine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sampanie Moet Ice Imperial, #petreceri sezon estival, #accesorii party Moet Chandon , #Top luxury