Revelion 2013: Ce croaziera alegi?

Sambata, 06 Octombrie 2012, ora 00:00
5094 citiri
Revelion 2013: Ce croaziera alegi?
Foto: stomma.se

O croaziera iti poate face Revelionul mult mai frumos, mai ales daca alegi o destinatie calda si plina de obiective turistice speciale. Revelionul in Brazilia sigur va fi o experienta de neuitat, dar nici insulele Canare nu selasa mai prejos. Daca preferi o vacanta culturala, croaziera pe Nil ar putea sa iti ofere tot ceea ce iti doresti.

Croaziera iti permite sa pornesti in fiecare zi la drum catre o destinatie noua, sa vizitezi si sa inveti lucruri noi. Nu in ultimul rand, o croaziera ar putea fi primul tau pas catre o excursie in jurul lumii.

Variantele pentru revelionul 2012-2013 nu se opresc aici, dar Business24 iti ofera cateva idei care ar putea fi pe gustul tau.

Revelion in Copacabana

Foto: toptravellists.net

Noua zile in Brazilia, timp in care vei vizita Santoz, Buzios, Copacabana, Salvador si Illha Grande te vor relaxa cu siguranta, iar noaptea de revelion petrecuta in Copacabana iti va pune la incercare "limitele" distractiei.

Daca te intereseaza o astfel de excursie, trebuie sa stii ca preturile pornesc de la 1.500 de euro si depasesc 4.000 de euro de persoana, in functie de camera in care vrei sa te cazezi. O cabina cu balcon, spre exemplu, costa 2.439 de euro, pentru plecare in 29 decembrie 2012, potrivit Carpatour.

In acesti bani sunt incluse si trei mese principale pe zi, doua gustari, bauturile non-alcoolice, accesul la fitness, jacuzzi sau spectacole, dar si petrecere de coctail si "seara de gala cu capitanul".

Transportul cu avionul si transferurile sunt servicii optionale, ale caror preturi pot varia in functie de momentul in care faci rezervarea.

Croaziera in Insulele Canare

Foto: tophotelsview.com

O croaziera cu plecare in 30 decembrie 2012, ce acopera timp de sapte nopti cele mai importante puncte din insulele Canare iti este pusa la dispozitie de agentia Perfect Tour.

Pentru o vacanta in care camera cu balcon costa 1.240 de euro pe noapte, ei iti promit toate mesele principale, accesul la piscina, jacuzzi, spectacole live si petreceri tematice, dar si un coctail party la sosire si Seara de Gala Anului Nou.

Plecarea se face din Barcelona si, dupa doua zile pe mare, vei ajunge in Funchal, Madeira.

Dupa o sedere relaxanta de cateva ore aici, iti vei continua drumul spre Santa Cruz, Arrecife, Malaga si inapoi in Barcelona.

Croaziera in insulele Canare oferita de aceasta agentie include zborul dus-intors Bucuresti-Barcelona, prin compania Tarom.

Croaziera pe Nil

Foto: justyou.co.uk

Daca esti in cautarea unei vacante culturale, croaziera pe Nil este o optiune pentru vacanta ta de iarna.

Viziteaza Cairo, templul Luxor, templul Edfu, Aswan, optional si Marea Rosie sau safari in desert pentru a vedea un sat de beduini. In 11 zile vei avea timp sa te delectezi si sa iti satisfaci cele mai mari curiozitati, intr-o croaziera ce costa 795 de euro de persoana.

Plecarea de face in 27 decembrie 2012, iar pretul biletului include si transportul dus-intors Bucuresti-Cairo, daca alegi o vacanta marca Paralela 45.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#revelion 2012, #croaziere revelion 2013, #vacante revelion 2013 , #Top luxury