Relaxeaza-te la inaltime: Baile termale Aqua Dome

Sambata, 25 Ianuarie 2014, ora 00:00
2712 citiri
Relaxeaza-te la inaltime: Baile termale Aqua Dome
Foto: luxatic.com

Exploreaza noi culmi ale relaxarii intr-o destinatie exclusivista din Austria, celebrul Aqua Dome, care te asteapta cu bazinele sale cu apa termala la poalele Alpilor din regiunea Otzal.

Amplasat intr-o zona muntoasa, in Otzal, una dintre cele mai mari regiuni de schi din apropiere de Tirol, acest complex a fost creat ca o emblema a regiunii, cu scopul clar de a te impresiona inca de la prima privire.

Complexul gazduieste 350.000 de turisti in fiecare an, si are pentru asta pregatit un hotel cu 200 de camere si un spatiu dedicat wellness-ului amplasat pe o suprafata de peste 50.000 de metri patrati.

Piesa de rezistenta a sa, insa, este partea cu piscinele, trei din ele suspendate, cu muzica sub apa si efecte de lumini.

Aqua Dome dispune si de un complex imens de sauna cu vedere in imprejurimi, dar si spatiu pentru seminarii sau o piscina conventionala de 25 de metri, plus cateva alte spatii speciale pentru copii.

Trei nopti de cazare cu demipensiune aici, cu skipass valabil 2 zile in zona de schi Sölden, acces la spatiul wellness si SPA3000, acces gratuit pentru schibus spre Sölden si reducere 15% inchiriere echipament schi costa 666 de euro persoana, pret valabil pana in 27 aprilie 2014.

In total, complexul dispune de 2.200 de metri de spatii acvatice cu apa termala ce vine de la 1.865 de metri adancime.

Daca te cazezi aici, ai si un platou de observare, de unde te boti bucura de privelistea Alpilor din imprejurimi.

Chiar daca nu ajungi aici pe timpul iernii, nu-ti face griji, si pe timpul verii vei ramane impresionat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#apa termala Oztal, #complex Aqua Dome, #complex termal Austria , #Top luxury