Nu rata "Fashion Saturdays" la Hotel Bristol in Paris

Sambata, 02 Februarie 2013, ora 00:00
1647 citiri
Nu rata "Fashion Saturdays" la Hotel Bristol in Paris
Foto: luxuo.com

Cum te relaxezi in Paris, la urmatoarea deplasare? Business24 iti recomanda petrecerea pe care parizienii de la Hotel Bristol o organizeaza in anumite sambete din luna: dupa-amiaza de "Fashion", in care poti savura un ceai, cateva "finger sandwiches" si un pahar de sampanie, dar mai ales, te poti bucura de o prezentare de moda autentica.

Urmatoarea petrecere va avea loc pe 16 februarie, intre 14.30 si 16.00, timp in care te poti bucura de operele tinerelor talente de la Le Lievre et la Tortue.

Desigur, vei gusta si un desert special creat de chef Laurent Jeannin, avand ca sursa de inspiratie chiar designerul ce-si va prezenta colectia in acea zi. Deliciul te va costa 70 de euro, scrie Luxuo.

Cele mai prestigioase case de moda "haute couture" au defilat pe podiumul de la Hotel Bristol pana acum, printre care se numara si Celine, Yves Saint Laurent, Givenchy, Chloe, Ralph Lauren, Stella McCartney, Versace si Ungaro, asa ca nici urmatoarea prezentare nu poate fi mai prejos.

Foto: verybest.com

Nu in ultimul rand, hotelul Le Bristol din Paris este un loc in care merita sa te cazezi, fiind recunoscut pentru luxul si rafinamentul sau, dar si amplasamentul sau intr-o cladire cu o istorie impresionanta, inca din 1925.

Foto: lebristolparis.com

Hotelul se afla pe prestigioasa strada Faubourg Saint-Honore, in arondismentul 8. Are 188 de camere si suite, ce au avut parte de o restaurare in valoare de 33 de milioane de dolari anul trecut, potrivit site-ului Luxuo.

Foto: easyvoyage.co.uk

Printre atuurile pe care oficialii hotelului le prezinta pentru a te convinge sa te cazezi la ei se numara si restaurantul Epicure, care are trei stele Michelin, gradinile lor in stil francez si noul Spa Le Bristol By La Praire.

#Hotel Le Bristol Paris, #cum te relaxezi Paris, #Fashion Saturdays Bristol Paris , #Top luxury