Ziua de Aur la Les Films de Cannes a Bucarest

Marti, 13 Octombrie 2015, ora 19:20
945 citiri
Ziua de Aur la Les Films de Cannes a Bucarest
foto: filmedefestival.ro

Filmele care si-au adjudecat cele mai importante trei trofee ale anului, in marile festivaluri internationale, pot fi vizionate intr-o singura zi, pe 1 noiembrie, in cadrul unui maraton organizat sub umbrela Les Films de Cannes a Bucarest (23 - 29 octombrie).

Taxi, premiat cu Ursul de Aur la Berlinale, From Afar, recompensat cu Leul de Aur la Venetia, si Dheepan, castigatorul Palme d'Or la Cannes, vor fi proiectate la Cinema Studio in aceeasi zi, intr-un weekend cu proiectii suplimentare.

Spectatorii Les Films de Cannes a Bucarest se vor bucura de trei zile de proiectii suplimentare, doar la Cinema Studio, dupa incheierea festivalului. In fiecare dintre cele trei seri, va rula filmul premiat cu Palme d'Or, Dheepan, iar sambata,31 octombrie, incepand cu ora 11.00, este programat maratonul Arabian Nights, filmul de 338 de minute al lui Miguel Gomes. A doua parte a trilogiei este propunerea Portugaliei la Oscar. Celelalte filme care beneficiaza de o proiectie suplimentara sunt Our ...citeste mai departe despre "Ziua de Aur la Les Films de Cannes a Bucarest" pe Ziare.com

#festival filme Bucuresti 2015, #festival Cannes Bucuresti 2015 , #Stiri Vacanta